Happy Tammsvik Konferens och Herrgård vid Mälaren

Happy Tammsvik
- Vi tar humorn på allvar

Det sprakar av färg, sjuder av liv, ångar av kreativitet. Det doftar, smakar och känns. Tammsvik är alla känslorna på en och samma gång. Vi drivs av humor, mötesglädje och kreativitet. Vi tar humorn, och ditt möte, på allvar.

Mötesplatsen som tar humorn och ditt möte på allvar!

Allt kan hända. Allt är möjligt. Kreativa konferenser, fartfyllda fester, mångsidiga möten, exklusiva event. Även om du inte vet exakt vad som väntar när du kommer hit kan du vara säker på
att det är början på något fantastiskt. Välkommen till Happy Tammsvik,
ett annorlunda konferenshotell nära Stockholm, Arlanda – och dig.

Bokningsförfrågan

konferenslokal

Nyheter & erbjudanden

Här finner du senaste nytt och aktuella konferenserbjudanden till ert nästa möte. Önskar du prenumerera på vårt nyhetsbrev, "Happy News", som kommer ut en gång per månad, är du välkommen att anmäla dig längst ner på sidan.

Konferenslokal ny inredning på Happy Tammsvik

Nytt i våra mötesrum

Nu har ytterligare ett par av våra mötesrum fått ny färg på väggarna, nya mattor och nya sköna möbler. Låt oss presentera; Cecilia, Ljuset och Klara.

Happy Reading

Sjöbastu i Mälaren vid Happy Tammsviks brygga

Två nya sjöbastur på plats

Nu har våra efterlängtade, nybyggda sjöbastur Flotta Lotta och Sebastuan äntligen lagt till vid vår brygga. Stort tack till Marinbastun för riktigt snyggt jobb!

Happy Reading

Utegym på Happy Tammsvik Konferens

Nytt utegym

Nu står vårt nya, kompletta utegym klart i anslutning till vår militära hinderbana. Vi välkomnar alla gäster att köra marklyft, bröstpress, dips, armgång, balansövningar, välta traktordäck... Ja, här är allt möjligt möjligt!

Happy Reading

Utsikt från konferenshotell

Konferenslokaler

Totalt har vi 20 ljusa och luftiga konferenslokaler med 22 grupparbetsrum i direkt anslutning. I alla våra mötesrum ingår pc-kanon, och fri Wifi-uppkoppling. Modern teknik, komplett utrustning och genomtänkta detaljer ger bästa förutsättningar för framgångsrika och roligare möten.

Konferenslokal Stockholm

Konferenslokal Mälarhallen - Max 200 personer

Konferenslokal Mälarhallen är vår största konferenslokal och rymmer upp till 200 personer i biosittning. Mötesrummet är beläget i byggnaden Lustgården som också har en skön lounge för energigivande fikapauser. Lokalen lämpar sig också för större event/mässor/showroom.

Storlek: 190 kvm
Biosittning: 200 personer
Skolsittning: 120 personer
Öar: 90 personer

motesrum

Konferenslokal Lexington - Max 8 personer

​Lexington är ett modernt sammanträdesrum beläget i receptionsbyggnaden. Skön stämning, fint ljusinsläpp och avslappnad miljö.

Storlek: 18 kvm
Styrelsesittning: 10 personer

Fiskar som har konferens
Happy-Green

Juicebar

Energized by
Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv

Lime