Teambuilding

Teambuilding

På Happy Tammsvik finns optimala förutsättningar för att genom roliga aktiviteter bygga framgångsrika team. Med stora gräsytor, skog, egen strand och brygga vid Mälarens vatten kan vi arrangera flera teambuildingaktiviteter med olika inriktning och för både små och riktigt stora grupper. Några är mer lekfulla och andra kräver mer av deltagarna och utmanar era föreställningar om
hur man på bästa sätt jobbar för att nå sina gemensamma mål.

HAPPY HOUR
 

Happy Hour är en galet rolig och populär teamtävling. Aktiviteten bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid sex stationer och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som ni ställs inför. Fem övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt.

Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung!
Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tid: 1 timme
Antal deltagare: 6 - 180 personer
Pris: Startavgift 3 500 kr + 300 kr/person

​KREATIVITETEN

​Kreativiteten är en rolig aktivitet där ett 30-tal luriga och kluriga utmaningar skall lösas inom en viss tid. Utrustningen man får till sin hjälp består bland annat av en digitalkamera, några pappersark, ett snöre, en penna och en plastpåse. Målet med aktiviteten är nu att försöka att lösa så många uppdrag som möjligt och intjäna maximalt antal poäng. Allt under tidspress förstås för att göra det extra utmanande. När tiden är ute summeras aktiviteten under glada former och vinnarna utses.

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tid: 1,5 - 3 timmar
Antal deltagare: 10 - 400 personer
Pris: Startavgift 4 500 kr + 300 kr/person

BEACH PARTY

Här har vi skapat en trevlig mingelaktivitet där ett flertal olika aktiviteter ​skapar en härlig come together-stämning på stranden. Tanken bakom aktiviteten är att den inte ska vara så uppstyrd, utan deltagarna väljer fritt vad de vill göra. ​Här finns 4 st kajaker, 4 st kanadensare, 4 st SUP’s, en beachvolleybollplan, 4 st boulespel, krocket, kubbspel, solstolar och ​musikanläggning.

​Guide finns på plats med instruktioner​.

Tid: 1-3 timmar
Antal deltagare: Max 50 personer
Pris: 15 000 kr
UPPDRAGET
 
En mycket uppskattad aktivitet som bygger på samarbete och kommunikation inom gruppen. Gruppen delas in i lag, där varje lag får ett uppdrag att utföra under tidspress. Uppdraget består av ca 30 olika delmoment av olika karaktär och svårighetsgrad, samt ett frågekompendium med 100 allmänbildande frågor. Inte riktigt alla medel är tillåtna för att klara uppdraget, men nästan!

Tidsåtgång: 2 tim
Pris: 9 000 kr + en ryggsäck per lag à 900 kr / st

TEAMBUILDING

Öva på förmågan att lösa uppgifter tillsammans som grupp och förbättra kommunikationen och förståelsen sinsemellan. En erfaren konsult leder övningarna som bygger på upplevelseorienterad inlärning och syftar till att på ett roligt och annorlunda sätt träna gruppens samarbetsförmåga. Effektiv kommunikation, respekt, tillit, engagemang och beslutsfattande är viktiga faktorer vid teamutveckling.


Tidsåtgång:
3–4 tim
Pris: 8 500 kr för upp till 12 personer

TEAM-KAMPEN

Teamcampen är en gruppövning i sann Robinson-anda. Syftet med denna aktivitet är att med hjälp av s k naturtekniker som grund, ge deltagarna insikter om sig själva och de situationer som kan uppstå i ett team. Målet för övningen kommer att vara mycket tydligt för gruppen, men att nå dit är gruppens utmaning. Detta är en lugn och trevlig aktivitet, anpassad för att förbättra teamarbetet, men kanske framför allt för att få en annorlunda och kul upplevelse tillsammans.

Tid: 2,5 - 3 timmar
Antal deltagare: 4 - 100
Pris:
4 500 kr i startavgift + 600 kr per person

 

Samtliga priser är exklusive moms.

Till alla aktiviteter

SUP som teambuilding