Lediga tjänster på Happy Tammsvik

​Jobba med oss

Trivs du där livet pågår? På en plats där allt kan hända och händer. Är du gränslös i ditt värdskap och kan konsten att både hålla många bollar i luften och jonglera med dem? Är du den som får människor att känna sig välkomna och som bemöter alla möjliga, och omöjliga utmaningar med ett leende.
Tar du humorn på allvar? Då kanske du är vår nya kollega. Spontanansökningar skickas till jobba@happytammsvik.se.

Lediga tjänster;

2018-02-08; Restaurangchef 100 % Dag / kväll / helg

Vår restaurangchef Maria ska vidare mot nya äventyr och vi söker nu hennes ersättare till vårt team.

Vi erbjuder:
En heltidstjänst på branschens roligaste mötesplats i naturskön miljö mellan himmel och sjö. En arbetsplats med högt i tak och mötesmiljöer som ibland helt saknar tak – och med kreativa idéer som når ovan molnen. Möjligheten att bli en del av ett proffsigt team som jobbar mot gemensamma mål och har privilegiet att ta hand om härliga konferensgäster sju dagar i veckan I restaurangen har du två sommelierutbildade hovmästare, utbildad bartender samt ett skönt gäng servitörer/servitriser vid din sida.

Egenskaper:

 • Du är en färgstark, prestigelös och välbalanserad ledare, med driv, ödmjukhet och humor. Du sjuder av liv, kokar av idéer och har alltid ångan uppe.
 • Du ser teamet som individuellt unika ingredienser som genom rätt sammansättning kan bli en enastående helhet.
 • Du har, precis som umami, förmågan att lyfta fram det bästa hos andra.
 • Laget före jaget, är din kopp med te.
 • Du ser inte bara möjligheter, du ser till att möjligheterna som skapas är hållbara.
 • Du förväntar dig inte att få färdiga lösningar serverade men serverar gärna förslag på lösningar till andra.
 • Du förlänger gärna andras liv med ett gott skratt.
 • Du har egen bil, helst körkort.

Meriterande:

 • Du gillar att hålla hög takt, både i löparspåret, och när det kommer till utveckling.
 • Du har spelat tennis, tycker om att möta andra och är van vid att serva.
 • Du älskar inte bara mat utan gillar att leda de som serverar den.
 • Du kan koka soppa på en spik och har fingertoppskänsla för när du ska ta situationer med en nypa salt - eller en hel skopa.
 • Du gillar färgstarkt, kryddstarkt och visar dessutom gärna din styrka i den militära hinderbanan (men du låter andra vinna om det stärker dem).

Extra meriterande är om du har erfarenhet av liknande tjänst alternativt erfarenhet av yrken som förman, talman eller spindelman eftersom du ska leda och utveckla människor, ingå i ledningsgruppen samt vara värdskaparen som håller ihop alla trådarna i herrgården. 

Låter detta som något för dig? ​Välkommen med din ansökan till ​​jobba@happytammsvik.se.

2018-02-11 Hovmästare 100 % Dag / kväll / helg

Brinner du för värdskap? Har du pondus, humor och tycker om att ta ansvar? Har du arbetat som hovmästare några år och vill spendera dina dagar i underbar miljö mellan himmel och sjö? Då kan det vara dig vi söker.

Till vår herrgård söker vi ytterligare en rutinerad hovmästare till vårt team. Du ​brinner för mat och dryck, är ansvarstagande och har förmågan att leda och organisera det dagliga arbetet i restaurangen. Du är lyhörd, positiv och sporras av att medverka både till din egen, dina medarbetares och verksamhetens utveckling.

Du kommer till ett taggat restauranggäng. Ett team som brinner för att överträffa gästernas förväntningar, som är stolta över sitt arbete och som älskar att ha roligt och bjuder på sig själva.

Välkommen med din ansökan till jobba@happytammsvik.se

2018-02-12 Serveringspersonal, fast och extra. Dag/kväll/helg.

Vi söker nu fler talanger i form av fast- och extrapersonal till vårt redan färgstarka restaurangteam. Hos oss är kvalitet, högt tempo ihop med en skön stämning några av hörnstenarna. Här har vi den stora glädjen att ta hand om härliga konferensgäster såväl i veckorna som på helger.

Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är meriterande men viktigast för oss är att du har rätt inställning - då lär vi dig. Så, har du ett brinnande intresse för service, mat och dryck? Går du igång på att ge gästen en upplevelse utöver det vanliga? Tveka då inte att skicka din ansökan till jobba@​happytammsvik.se.

Beachvolley vid Mälaren i fitnessparken på happy Tammsvik

Hållbarhet

För oss på Happy Tammsvik är det viktigt att vi tar vårt ansvar för vår framtid. Vi bryr oss om välbefinnande, rättvisa, rättigheter och individens behov. Vi värnar om miljön och som stöd för 
vårt miljöarbete är vi Svanen-licensierade. Läs mer om vår hållbarhetspolicy här »

Friends

 

Tillsammans mot mobbing! Vi stöttar Friends genom att skänka alla våra pantpengar till organisationen i syfte att stoppa mobbing och diskriminering.

Svanenmärkt konferenshotell

 

Checka in med gott samvete! Att bo på ett Svanenmärkt hotell betyder att du väljer ett hotell som tar ansvar och som klarat Svanens hårda miljökrav. Att tänka grönt är skönt.

Karma-app_logga

 

F​örsta konferenshotellet i Karma-appen! Ät gott. Spara pengar. Ladda ner Karma-appen och hjälp oss att minska matsvinnet. Kan det bli bättre? Läs mer »

 

Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv