Lediga tjänster på Happy Tammsvik

​Jobba med oss

Trivs du där livet pågår? På en plats där allt kan hända och händer. Är du gränslös i ditt värdskap och kan konsten att både hålla många bollar i luften och jonglera med dem? Är du den som får människor att känna sig välkomna och som bemöter alla möjliga, och omöjliga utmaningar med ett leende.
Tar du humorn på allvar? Då kanske du är vår nya kollega. Spontanansökningar skickas till jobba@happytammsvik.se.

Lediga tjänster;

2018-03-08; Hovmästare 100 % Dag/kväll/helg

Vi söker nu ytterligare en driven hovmästare till vårt färgstarka team i herrgården.

Vi erbjuder:
En heltidstjänst på branschens roligaste mötesplats i naturskön miljö mellan himmel och sjö. En arbetsplats med högt i tak och mötesmiljöer som ibland helt saknar tak – och med kreativa idéer som når ovan molnen. Möjligheten att bli en del av ett proffsigt team som jobbar mot gemensamma mål och har privilegiet att ta hand om härliga konferensgäster sju dagar i veckan. ​Dina närmaste kollegor i restaurangen är en F & B Manager, en sommelierutbildad hovmästare, en utbildad bartender samt ett skönt gäng servitörer/servitriser.

Egenskaper:

 • Du är en färgstark, prestigelös och välbalanserad lagspelare, med driv, ödmjukhet och humor.
 • Du ​har en stor kärlek till mat och vin
 • Du har, precis som umami, förmågan att lyfta fram det bästa hos andra.
 • Laget före jaget, är din kopp med te.
 • Du ser inte bara möjligheter, du ser till att möjligheterna som skapas är hållbara.
 • Du förväntar dig inte att få färdiga lösningar serverade men serverar gärna förslag på lösningar till andra.
 • Du förlänger gärna andras liv med ett gott skratt.
 • Du har egen bil, helst körkort.

Meriterande:

 • Du gillar att hålla hög takt, både i löparspåret, och när det kommer till utveckling.
 • Du har spelat tennis, tycker om att möta andra och är van vid att serva.
 • Du älskar inte bara mat utan gillar att leda de som serverar den.
 • Du kan koka soppa på en spik och har fingertoppskänsla för när du ska ta situationer med en nypa salt - eller en hel skopa.
 • Du gillar färgstarkt, kryddstarkt och visar dessutom gärna din styrka i den militära hinderbanan (men du låter andra vinna om det stärker dem).

Extra meriterande är om du har erfarenhet av liknande tjänst alternativt erfarenhet av yrken som förman, talman eller spindelman eftersom du ska vara med och utveckla människor, dig själv samt vara en värdskapare som är med och håller ihop alla trådarna i herrgården. 

Låter detta som något för dig? ​Välkommen med din ansökan till ​​jobba@happytammsvik.se.

2018-02-12 Serveringspersonal, fast och extra. Dag/kväll/helg.

Vi söker nu fler talanger i form av fast- och extrapersonal till vårt redan färgstarka restaurangteam. Hos oss är kvalitet, högt tempo ihop med en skön stämning några av hörnstenarna. Här har vi den stora glädjen att ta hand om härliga konferensgäster såväl i veckorna som på helger.

Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är meriterande men viktigast för oss är att du har rätt inställning - då lär vi dig. Så, har du ett brinnande intresse för service, mat och dryck? Går du igång på att ge gästen en upplevelse utöver det vanliga? Tveka då inte att skicka din ansökan till jobba@​happytammsvik.se.

Beachvolley vid Mälaren i fitnessparken på happy Tammsvik

Hållbarhet

För oss på Happy Tammsvik är det viktigt att vi tar vårt ansvar för vår framtid. Vi bryr oss om välbefinnande, rättvisa, rättigheter och individens behov. Vi värnar om miljön och som stöd för 
vårt miljöarbete är vi Svanen-licensierade. Läs mer om vår hållbarhetspolicy här »

Friends

 

Tillsammans mot mobbing! Vi stöttar Friends genom att skänka alla våra pantpengar till organisationen i syfte att stoppa mobbing och diskriminering.

Svanenmärkt konferenshotell

 

Checka in med gott samvete! Att bo på ett Svanenmärkt hotell betyder att du väljer ett hotell som tar ansvar och som klarat Svanens hårda miljökrav. Att tänka grönt är skönt.

Karma-app_logga

 

F​örsta konferenshotellet i Karma-appen! Ät gott. Spara pengar. Ladda ner Karma-appen och hjälp oss att minska matsvinnet. Kan det bli bättre? Läs mer »

 

Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv