Middagsmeny
Måndag
* Sotad carpaccio på biff med tonfisk och anjovisemulsion, friterad kapris, picklad tranbär tryffelpecorino och rostad pumpakärna
** Svenskt vildsvin med krämig risotto gjord på speltvete, bakad persiljerot, rödkål, krispig schalottenlök och syrlig krusbärssås
*** Nougatparfait med fikon- och sesamkompott, friterad kataifi, bärcouli och rostad hasselnöt
Vegetariskt alternativ
* Tartar på saltbakad rödbeta med majonnäs med smak av hav, friterad kapris, vegetabilisk parmesan och rostad pumpakärna
** Saltbakad rödbeta fylld med crème gjord på tofu och tranbär med risotto gjord på speltvete, bakad persiljerot, rödkål, krispig schalottenlök och syrlig krusbärssky
*** Nougatparfait med fikon- och sesamkompott, friterad kataifi, bärcouli och rostad hasselnöt
Tisdag
* Bläckfisk, marinerad i lime och chili ,med rökt pilgrimsmussel-emulsion, svart focaccia, granatäpple och groddar
** Rosastekt anka med terrin gjord på morot, nästan bränd kaffegrädde, picklad morot, grapefrukt och rödvinsreduktion
*** Bakad mörk chokladpudding med vit chokladmousse med smak av yoghurt och kardemumma, lingongodis och chokladsås
Vegetariskt alternativ
* Saltkokt, picklad aubergine, rökt blomkålscrème, friterad rispapper och tångkaviar
** Savoykåldolme med terrin gjord på morot, picklad morot, grapefrukt och rödvinsreduktion
*** Bakad mörk chokladpudding med vit chokladmousse med smak av yoghurt och kardemumma, lingongodis och chokladsås
Onsdag
* Fattigmanssparris med ostronskivling, kräm på rökt schalottenlök och gräslök, friterat potatisgrus, tapiokapärlor och krasse
** Rimmad skinnstekt torskrygg med jordärtskocka på tre vis, rostad crème, bakad och chips och brynt smör samt balsamicovinägrette
*** Päronterrin med krispigt tusenblad, päronsorbet, dulce de leche samt björnbärsgelé
Vegetariskt alternativ
* Fattigmanssparris med ostronskivling, kräm på rökt schalottenlök och gräslök, friterat potatisgrus, tapiokapärlor och krasse
** Dumplings med jordärtskocka på tre vis; crème på rostad, ugnsbakad samt chips på jordärtskocka serveras med balsamicovinägrette
*** Päronterrin med krispigt tusenblad, päronsorbet, dulce de leche samt björnbärsgelé
Torsdag
* Sotad carpaccio på biff med tonfisk och anjovisemulsion, friterad kapris, picklad tranbär tryffelpecorino och rostad pumpakärna
** Svenskt vildsvin med krämig risotto gjord på speltvete, bakad persiljerot, rödkål, krispig schalottenlök och syrlig krusbärssås
*** Nougatparfait med fikon- och sesamkompott, friterad kataifi, bärcouli och rostad hasselnöt
Vegetariskt alternativ
* Tartar på saltbakad rödbeta med majonnäs med smak av hav, friterad kapris, vegetabilisk parmesan och rostad pumpakärna
** Saltbakad rödbeta fylld med crème gjord på tofu och tranbär med risotto gjord på speltvete, bakad persiljerot, rödkål, krispig schalottenlök och syrlig krusbärssky
*** Nougatparfait med fikon- och sesamkompott, friterad kataifi, bärcouli och rostad hasselnöt
Fredag
* Bläckfisk, marinerad i lime och chili ,med rökt pilgrimsmussel-emulsion, svart focaccia, granatäpple och groddar
** Rosastekt anka med terrin gjord på morot, nästan bränd kaffegrädde, picklad morot, grapefrukt och rödvinsreduktion
*** Bakad mörk chokladpudding samt vit chokladmousse med smak av yoghurt och kardemumma, lingongodis och chokladsås
Vegetariskt alternativ
* Saltkokt picklad aubergine, rökt blomkålscrème, friterad rispapper och tångkaviar
** Savoykåldolme med terrin gjord på morot, picklad morot, grapefrukt och rödvinsreduktion
*** Bakad mörk chokladpudding samt vit chokladmousse med smak av yoghurt och kardemumma, lingongodis och chokladsås
Lördag
* Fattigmanssparris med ostronskivling, kräm på rökt schalottenlök och gräslök, friterat potatisgrus, tapiokapärlor och krasse
** Rimmad skinnstekt torskrygg med jordärtskocka på tre vis, rostad crème, bakad och chips och brynt smör samt balsamicovinägrette
*** Päronterrin med krispigt tusenblad, päronsorbet, dulce de leche samt björnbärsgelé
Vegetariskt alternativ
* Fattigmanssparris med ostronskivling, kräm på rökt schalottenlök och gräslök, friterat potatisgrus, tapiokapärlor och krasse
** Dumplings med jordärtskocka på tre vis; crème på rostad, ugnsbakad samt chips på jordärtskocka serveras med balsamicovinägrette
*** Päronterrin med krispigt tusenblad, päronsorbet, dulce de leche samt björnbärsgelé
Söndag
* Sotad carpaccio på biff med tonfisk och anjovisemulsion, friterad kapris, picklad tranbär tryffelpecorino och rostad pumpakärna
** Svenskt vildsvin med krämig risotto gjord på speltvete, bakad persiljerot, rödkål, krispig schalottenlök och syrlig krusbärssås
*** Nougatparfait med fikon- och sesamkompott, friterad kataifi, bärcouli och rostad hasselnöt
Vegetariskt alternativ
* Tartar på saltbakad rödbeta med majonnäs med smak av hav, friterad kapris, vegetabilisk parmesan och rostad pumpakärna
** Saltbakad rödbeta fylld med crème gjord på tofu och tranbär med risotto gjord på speltvete, bakad persiljerot, rödkål, krispig schalottenlök och syrlig krusbärssky
*** Nougatparfait med fikon- och sesamkompott, friterad kataifi, bärcouli och rostad hasselnöt
Med reservation för ändringar.