Carola

Kom 2 betala för 1
- 29 augusti

Missa inte årets hetaste sommarshow med en av Sveriges absolut största artister! Carola intar scenen på Happy Tammsvik, lördagen den 29 augusti.

16.00 - Insläpp / förband || 19.00 - Carola på scenen
20.30 - Schlagerbar

Erbjudande till våra nyhetsbrevsläsare; Kom 2 betala för 1
Gratisbussar från Bro Station

Årets sommarparty!

LÖRDAGEN DEN 29 AUGUSTI 2015

What?
Exklusiv spelning med en av Sveriges absolut största artister.
Kom 2 betala för 1
Where?
Utomhusscen i herrgårdsparken på Happy Tammsvik
When?
Kl 16.00 - insläpp. Förband; Bring The Hat och idolvinnare Lisa Ajax.
Kl 19.00 - CAROLA on stage.
Kl. 20.30-24.00 Schlagerbar; Lets Dance!!
Buy?
Biljett; kom 2 betala för en (450 kr)
Fyll i formuläret nedan så skrivs ni upp på VIP-listan och betalar endast för 1 i entrén. Exklusivt erbjudande endast för våra nyhetsbrevsprenumeranter!

Happy-Purple

Summer Show

More?
Barn under 12 år går gratis i målsmans sällskap.
Begränsat antal parkeringsplatser på och utanför området. Gratis-buss (Håbo-Buss) går mellan Bro Station och Happy Tammsvik hela eftermiddagen/kvällen med start kl 15.00. Vägbeskrivning »

burgare

Äta och dricka

På området serveras burgare, sallader, wraps, schyssta korvar, smörgåsar, pizzaslice mm. I öltälten finns väl kyld dryck och vi har fullständiga rättigheter. Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.

Carola

Summer show

Kl 19.00 äntrar CAROLA scenen men redan från kl 16.00 kan vi bland annat lyssna på förband som "Bring The Hat" och Idolvinnaren Lisa Ajax. Från kl 20.30 drar schlagerbaren i gång med DJ och gästbartender.

Bilar retro

Parkering | Transport

Det är väldigt begränsat utrymme för parkering vid festplatsen. Parkeringsvakter fördelar de platser som finns i turordning. Shuttle går från Bro Station från kl 15.00. Sista bussen lämnar Happy Tammsvik kl 23.45.

Smått och Gott

På området serveras burgare, sallader, wraps, schyssta korvar, smörgåsar, pizzaslice mm. I öltälten finns väl kyld dryck och vi har fullständiga rättigheter. Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.

On stage

Kl 19.00 välkomnar vi CAROLA upp på scenen men redan från kl 16.00 kan du lyssna på förbandet Bring The Hat och Idolvinnaren Lisa Ajax. Från kl 20.30 drar schlagerbaren i gång med DJ och gästbartender. Lets dance!

Parkering | Transport

Det är begränsat utrymme för parkering på - och omkring - festplatsen. Parkeringsplatser finns vid Bro-Hof och det går shuttlebussar från såväl Bro-Hof som Bro Station (HåboBuss) från kl 15.00. Sista bussen lämnar Happy Tammsvik kl 23.45.

Boka biljetter.

Kom 2 betala för 1. Biljetten (450 kr) betalas i entrén. Egen VIP-entré märkt "VIP". När ni fyller i formuläret skrivs ni upp på gästlistan och prickas av i entrén.

Kom i stämning...

 

Förband på scen från kl. 16.00...

Namnlöst-1

Bring The Hat

Först ut på scenen är ett nytt band på Stockholms indiescen. Artister som inspirerat deras sound sträcker sig mellan Mumford & sons  till Arctic Monkeys och Paulo Nutini med mycket fokus på melodier och stämsång. Vi välkomnar Bring The Hat upp på scenen kl 16.00.

On stage kl 16.00

Först ut på scenen är ett nytt band på Stockholms indiescen. Artister som inspirerat deras sound sträcker sig mellan Mumford & sons  till Arctic Monkeys och Paulo Nutini med mycket fokus på melodier och stämsång.

Lisa Ajax

Lisa Ajax

Efter att förbandet Bring The Hat lirat välkomnar vi idolvinnaren 2014 Lisa Ajax upp på scenen och vi ser fram emot att bland annat höra vinnarlåten "Unbelievable".

På scen kl 17.00

Efter att förbandet Bring The Hat spelat välkomnar vi idolvinnaren Lisa Ajax upp på scenen och vi ser fram emot att bland annat höra Lisa framföra vinnarlåten från Idol 2014 "Unbelievable".

hg-utsikt

Arrangemanget sker i samarbete med Håbo Buss, Tomas Event, Mälarprofil, BOW Byggkonsult, BUB, Dians och Di-er, Järfälla Tidning och ENA-Håbo Tidningen.

Logga-Håbo
TomasE&D_cmyk
malarprofil

 

BOW
Namnlöst-12

 

Järfälla-Tidning-log
2015-Bladet-tonad-grön-platta
ENAHÅBOtidningen-Logo