julfest på herrgården i juletid

Juletid på Happy Tammsvik 2019

Den 29 november börjar julen på herrgården. Julbord, julbordskonferens eller julfest för hela företaget. En romantisk julweekend för två eller julfirande ​med hela kompisgänget. Läs mer om vårt utbud nedan. Har du andra önskemål och inte finner det du söker? Slå oss gärna en
signal på ​08-584 719 99 så hittar vi en lösning.

Julbord på Happy Tammsvik med Tomtar och Flamingos och jättestora julgranskulor

Julbordskonferens

​Vårt dignande traditionella julbord ingår när du bokar din konferens under perioden tisdag till lördag ​​mellan 29 november och 21 december. Fredagar och lördagar ingår DJ i puben.

Info, priser och boka

 

Julfest på herrgården med leopard och flamingo vid brasan

Julfest

Julfest med jobbet och klackarna i taket! Vi gör det enkelt för er att fira året som gått. Vårt dignande, traditionella julbord dukas upp i den pyntade herrgården. På fredag- och lördagkvällarna ​ingår även DJ. Dansgolvet är ert!

Info, priser och boka

Julbord, dessertbord med tända ljus

Julbordsweekend

Ta med älsklingen, bästa vännen eller kanske kära syster och bror och avnjut vårt traditionella, dignande julbord i ​stämningsfull herrgårdsmiljö. Pool och relax ingår och puben i herrgårdens källarvalv bjuder in till mingel och dans till DJ för de som önskar.

Info, priser och boka

 

Julbord vid Mälarens strand - julgänget på bryggan med rosa flamingon

Julbord med gänget

Samla vännerna, grannarna eller hela släkten och ses länge över vårt traditionella, dignande julbord i ​stämningsfull herrgårdsmiljö. Pool och relax ingår. Liksom DJ och dans i puben för de som önskar. Erbjudandet gäller fredagar och lördagar i december.

Info, priser och boka

Julbords- kick off på Happy Tammsvik i herrgården

Julbords-kick off

Den perfekta avslutningen på arbetsåret! Bjud med kollegorna på en minnesvärd kick off där vi kryddar er vistelse med ett dignande julbord, Sjöbastu, pool och skön relax. Fredagar och lördagar ingår DJ i puben.

Info, priser och boka

Jullunch för företaget

Jullunch med företaget

​Dags att tacka kollegorna för året som gått. Vad kan passa bättre än en lång och skön jullunch tillsammans i härlig miljö. Välkommen till bords! Vi dukar gärna upp vårt dignande julbord även till lunch.

Info, priser och boka

jul_vuxen

Bara julbord är inte så bara...

Välkommen till bords! Vårt julbord står uppdukat i herrgården under tre helger i december. Traditionellt, dignande och med ett tillägg på 30 % vegetariska alternativ. Våra kockar trancherar kalkon i matsalen och stämningen är som vanligt hög runt det spektakulära gottebordet i Kristallrummet. DJ i puben fredag och lördag.

Info, priser och boka

Poolen på Villa Mälargården med juldekor

Villa Mälargården i vinterskrud

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuder vi exklusivitet i egen villa med bland annat egen kock och värdinna, tempererad utomhuspool, bastu, gym, biljardrum och salong. Under december kan ni byta ut ordinarie middag mot en julinspirerad meny.

Info, priser och boka

Jättestora julgranskulor