Julpyntad herrgård i vinterskrud

Juletid på Happy Tammsvik 2018

Den 30 november börjar julen på herrgården. Julbord, julbordskonferens eller julfest för hela företaget. En romantisk julweekend för två eller julfirande ​med hela kompisgänget. Läs mer om vårt utbud nedan. Har du andra önskemål och inte finner det du söker? Slå oss gärna en
signal på ​08-584 719 99 så hittar vi en lösning.

Jultomte som tar selfie bland blommor

Julbordskonferens

Julbordet ingår när du bokar din konferens under perioden tisdag till lördag mellan den 30 november och 16 december 2018. Fredagar och lördagar ingår DJ i puben.

Info, priser och boka

 

Herrgård på kvällen med snö och juldekoration

Julfest

Julfest med jobbet och klackarna i taket! Vi gör det enkelt för er att fira året som gått. Vårt dignande, traditionella julbord dukas upp i den pyntade herrgården. På fredag- och lördagkvällarna ​ingår även DJ. Dansgolvet är ert!

Info, priser och boka

Julbord, dessertbord med tända ljus

Julbordsweekend

Ta med älsklingen, bästa vännen eller kanske kära syster och bror och avnjut vårt traditionella, dignande julbord i ​stämningsfull herrgårdsmiljö. Pool och relax ingår och puben i herrgårdens källarvalv bjuder in till mingel och dans till DJ för de som önskar.

Info, priser och boka

 

Julstämning och flamingo som prydnad vid brasan i herrgården

Julbord med gänget

Samla vännerna, grannarna eller hela släkten och ses länge över vårt traditionella, dignande julbord i ​stämningsfull herrgårdsmiljö. Pool och relax ingår. Liksom DJ och dans i puben för de som önskar. Erbjudandet gäller fredagar och lördagar i december.

Info, priser och boka

Jul-kick off med Tomte som tar selfie

Julbords-kick off

Den perfekta avslutningen på arbetsåret! Bjud med kollegorna på en minnesvärd kick off där vi kryddar er vistelse med ett dignande julbord, Sjöbastu, pool och skön relax. Fredagar och lördagar ingår DJ i puben.

Info, priser och boka

Jullunch för företaget

Jullunch med företaget

​Dags att tacka kollegorna för året som gått. Vad kan passa bättre än en lång och skön jullunch tillsammans i härlig miljö. Välkommen till bords! Vi dukar gärna upp vårt dignande julbord även till lunch.

Info, priser och boka

jul_vuxen

Bara julbord är inte så bara...

Välkommen till bords! Vårt julbord står uppdukat i herrgården under tre helger i december. Traditionellt, dignande och med ett tillägg på 30 % vegetariska alternativ. Våra kockar trancherar kalkon i matsalen och stämningen är som vanligt hög runt det spektakulära gottebordet i Kristallrummet. DJ i puben fredag och lördag.

Info, priser och boka

Pepparkakshus

Julaktiviteter

Pepparkaksbygge, julruschen eller isskulptering. Klappjakten, jultipset eller tomteverkstad.

Julaktiviteter

Julkalender 2016

Julkalender 2017

Konferens i december? Lucköppningen har redan börjat. Se vilken överraskning som döljer sig på ert planerade konferensdatum.

Till Julkalendern »
Poolen på Villa Mälargården med juldekor

Villa Mälargården i vinterskrud

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuder vi exklusivitet i egen villa med bland annat egen kock och värdinna, tempererad utomhuspool, bastu, gym, biljardrum och salong. Under december kan ni byta ut ordinarie middag mot en julinspirerad meny.

Info, priser och boka

Sjöbastu i juldekor

Sjöbastu i juletid

Alldeles invid Mälarens strand, vid vår brygga, ligger två härliga sjöbastur vid namn Flotta Lotta och Sebastuan. Här kan du njuta av värmen till strålande sjöutsikt. I sjöbastun finns också en lucka i golvet för den som vågar hoppa rakt ner i vattnet! Varje bastu rymmer upp till 12 personer.

Basta la Vista »

Julklapp hjärta

Årets lilla julklapp

Nyckeln till någons hjärta. Ja, eller i alla fall nyckelringen med vårt hjärta, blev fjolårets storsäljare. Denna och vår populära bagagetag finns nu åter i vår shop i receptionen och säljs för 150 kr per styck.

julfest på herrgården i juletid