Carola

VIP-inbjudan
den 29 augusti

Just du är exklusivt inbjuden att hänga med oss
under årets Happy Summer Show!
Vi ses i VIP-tältet!

 Inbjudan!

Ta med en god vän och häng med oss under årets Happy Summer Party, lördagen den 29 augusti. Kvällen bjuder på mingel, mat och musik samt en exklusiv turnéavslutning med en av Sveriges absolut största artister; CAROLA.

Välkommen till VIP-tältet från kl 17. Där bjuder vi på öl, vin och tilltugg och riktigt bra utsikt över scenområdet i herrgårdsparken. Gratisbussar avgår från Bro Station till Happy Tammsvik från kl 15.

Välkommen! 

Eventet arrangeras i samarbete med...


Logga-Håbo
TomasE&D_cmyk
malarprofil

 

BOW
Namnlöst-12

 

 

Järfälla-Tidning-log
2015-Bladet-tonad-grön-platta
ENAHÅBOtidningen-Logo

 

Happy-Purple

Summer Show

Anmälan!

Inbjudan är personlig och gäller för två personer.

Vad händer mer under kvällen?... 

burgare

Äta och dricka

På området serveras burgare, sallader, wraps, schyssta korvar, smörgåsar, pizzaslice mm. I öltälten finns väl kyld dryck och vi har fullständiga rättigheter. Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.

Carola

Summer show

Kl 19.00 äntrar CAROLA scenen men redan från kl 16.00 kan vi bland annat lyssna på förband som "Bring The Hat" och Idolvinnaren Lisa Ajax. Från kl 20.30 drar schlagerbaren i gång med DJ och gästbartender.

Bilar retro

Parkering | Transport

Det är väldigt begränsat utrymme för parkering vid festplatsen. Parkeringsvakter fördelar de platser som finns i turordning. Shuttle går från Bro Station från kl 15.00. Sista bussen lämnar Happy Tammsvik kl 23.45.

Smått och Gott

På området serveras burgare, sallader, wraps, schyssta korvar, smörgåsar, pizzaslice mm. I öltälten finns väl kyld dryck och vi har fullständiga rättigheter. Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.

On stage

Kl 19.00 välkomnar vi CAROLA upp på scenen men redan från kl 16.00 kan du lyssna på förbandet Bring The Hat och Idolvinnaren Lisa Ajax. Från kl 20.30 drar schlagerbaren i gång med DJ och gästbartender. Lets dance!

Parkering | Transport

Det är begränsat utrymme för parkering på - och omkring - festplatsen. Parkeringsvakter fördelar de platser som finns i turordning. HåboBuss kör gratisbussar från Bro Station från kl 15.00. Sista bussen lämnar Happy Tammsvik kl 23.45.

Kom i stämning...

 

Förband på scen från kl. 16.00...

Namnlöst-1

Bring The Hat

Först ut på scenen är ett nytt band på Stockholms indiescen. Artister som inspirerat deras sound sträcker sig mellan Mumford & sons  till Arctic Monkeys och Paulo Nutini med mycket fokus på melodier och stämsång. Vi välkomnar Bring The Hat upp på scenen kl 16.00.

On stage kl 16.00

Först ut på scenen är ett nytt band på Stockholms indiescen. Artister som inspirerat deras sound sträcker sig mellan Mumford & sons  till Arctic Monkeys och Paulo Nutini med mycket fokus på melodier och stämsång.

Lisa Ajax

Lisa Ajax

Efter att förbandet Bring The Hat lirat välkomnar vi idolvinnaren 2014 Lisa Ajax upp på scenen och vi ser fram emot att bland annat höra vinnarlåten "Unbelievable".

På scen kl 17.00

Efter att förbandet Bring The Hat spelat välkomnar vi idolvinnaren Lisa Ajax upp på scenen och vi ser fram emot att bland annat höra Lisa framföra vinnarlåten från Idol 2014 "Unbelievable".

hg-utsikt