Konferenslokal Happy Tammsvik i Stockholm

Konferens

Den som säger att miljö inte påverkar har aldrig sett en solnedgång. Det är därför vi ser till att våra mötesrum inspirerar. Och att de alla är olika, liksom vi människor.

Roligare konferens!

Här finns rum för humor och tid för allvar. För konferens i uppsluppenhet och avskildhet. Möten med högt i tak eller endast himlen som tak. Traditionella möten, kreativa möten, viktiga möten och annorlunda möten. Möten i bassäng eller bollhav. Inga andra begränsningar än dina egna önskemål.

Våra konferenslokaler

Konferenslokal på Happy Tammsvik i Stockholm

Konferenserbjudanden

Möte i exklusiv avskildhet, säljkonferens eller utbildning. Workshop, julbord med kollegorna eller styrelsemöte. Här finner du aktuella erbjudande för er nästa konferens.

Konferenslokal

Happy Monday

Mer glädje! Små extra detaljer i och kring mötet som gör oss glada. Snabbt, enkelt, gott, genomtänkt. Och roligt.

Info, priser och boka

Jultomte som tar selfie bland blommor

Julbordskonferens

Julbordet ingår när du bokar din konferens under perioden tisdag till lördag mellan den 1 och 17 december 2017. Fredagar och lördagar ingår DJ i puben.

Info, priser och boka

Konferenserbjudande på Villa Mälargården i exklusiv avskildhet

Möte i egen villa

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuder vi exklusivitet i egen villa med bland annat egen kock och värdinna, tempererad utomhuspool, bastu, gym, biljardrum och salong.

Info, priser och boka

Fiskar som har konferens

Aktiviteter

Av lek kommer glädje. Av glädje kommer gemenskap. Hos oss kan du utmana kollegorna i vår tuffa militära hinderbana, spela fotboll, beachvolley eller dyka djupt ner i den turkosblå poolen.
Här finns alla möjliga aktiviteter, för alla sorters sällskap. Även för ditt.

Till våra aktiviteter

Konferensgäster badar i pool

Mötesmodeller

Svenska Möten har tagit fram fem mötesmodeller som du kan ta hjälp av för att göra era möten bättre. Walk and Talk - Luft och promenad ger ny energi till dina tankar. Navigator - När du behöver ett superstrukturerat möte men där alla ska ha chans att komma till tals. Idéverkstad (även kallad Open Space) - Bolla idéer med medarbetare/kunder och hitta kreativa och nyskapande lösningar. När du vill ta upp frågor som det inte riktigt finns några direkta svar på. Uppkopplad - Vänd upp och ner på mötet, ha dator, telefoner på. Låt de bli en del av mötet. Strategi - När du ska göra upp en
långsiktig strategi för företaget, t ex lägga upp en affärsplan.

Vi hoppas att detta ska kunna bidra till inspiration till ert bästa möte. Vill ni diskutera vidare.
Kontakta gärna vår Bokning. De är proffs på framgångsrika möten!

Mer om mötesmodellerna

konferenslokal

Svenska Möten

Happy Tammsvik och Villa Mälargården är utvalda och stolta medlemmar av Svenska Möten. Svenska Möten är ett bokningsbolag och en medlemsorganisation för mer än 130 noga utvalda konferensanläggningar, varav ungefär hälften är belägna runt Stockholm och Arlanda.

Samtliga konferensanläggningar har passerat Svenska Mötens tuffa, unika klassificeringssystem och är Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Här återfinns kvalitativa storstads- och mötesanläggningar, herrgårdar och slott med kreativa mötesmiljöer.

Svenska Möten förmedlar snabb och smidig konferensbokning och hjälper till med
arrangemang, tips och råd för er konferens.

Frukt till konferens-fika
Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv