Hotellrum Happy Tammsvik

Hotell

Efter en mötesdag på Happy Tammsvik somnar du med ett leende på läpparna och vaknar med solsken i blick. Här tar vi humorn och din sömn på allvar!

Vi tar humorn och din
sömn på allvar!

Efter en dag med arbete och aktivitet, trevligt umgänge och god mat somnar du med ett leende på läpparna och vaknar med solsken i blick. Ditt hotellrum har en skön säng, bad/dusch och wc, telefon, kabel-TV och fri Wifi och ligger i någon av de byggnader som tillsammans bildar Happy Tammsvik.

Hotellrum säng

Hotellrum

Här finns totalt 120 sköna rum med sammanlagd 216 bäddar. 87 dubbelrum, 14 kombirum, 15 enkelrum, och 3 sviter. På Villa Mälargården finns 16 hotellrum som du kan boka för hela ditt sällskap för möte i exklusiv avskildhet. Frukosten serveras på buffé i herrgårdens vackra matsalar. Här finner du också morgontidningen med dagsfärska nyheter och till det, nybakat bröd från vårt eget bageri.

Hotellrum Happy Tammsvik

Hotellrum Torpet

Som ett eget litet Villa Villekulla med endast två färgsprakande hotellrum som sprider extra glädje på hotellet. Här finns helkaklade badrum, TV, hårtork och fri Wifi.

Hotellrum dubbelrum

Hotellrum Huvudbyggnaden

I receptionshuset finns 38 nyrenoverade dubbelrum och ett enkelrum. Samtliga badrum har helkaklad dusch/wc, TV, telefon och hårtork. Fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

Hotellrum i herrgården på Happy Tammsvik

Hotellrum Herrgården

I herrgården finns totalt 11 hotellrum varav sju dubbel- och fyra enkelrum. Många av rummen bjuder på strålande sjöutsikt över Mälarviken som ligger alldeles utanför. Samtliga badrum har helkaklad dusch/wc, TV, telefon och hårtork. Fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

Hotellrum Stora Villan

Hotellrum Stora Villan

Stora Villan har 18 hotellrum, varav 12 dubbel- och 5 enkelrum samt en svit. Samtliga badrum har helkaklad dusch/wc, TV, telefon och hårtork. Fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

hotellrum-bjorkgron

Hotellrum Björknäs

Björknäs är en byggnad som rymmer totalt 28 hotellrum; 14 dubbel- och 14 kombirum. Samtliga badrum har helkaklad dusch/wc, TV, telefon och hårtork. Fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

Hotellrum i lilla villan på Happy Tammsvik

Hotellrum Lilla Villan

Lilla Villan är ett hus i två plan med egen stor terrass som omger huset. Här finns sex charmiga dubbelrum med TV, telefon, hårtork och fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

mg-Rosa-rummet

Hotellrum Villa Mälargården

Villa Mälargården ligger 600 meter från Tammsvik och erbjuder möten och boende i exklusiv avskildhet. Här finns 16 rum i olika stilar; 12 dubbelrum, två sviter och två enkelrum. Fri Wifi i hela huset.