Hej! Fråga mig gärna om vägen!

120 hotellrum och två herrgårdar

Hotellet vid Mälarens strand

här bokar du enkelt en

Här finns totalt 120 sköna rum med sammanlagd 221 bäddar. 105 dubbelrum och 15 enkelrum. På Villa Mälargården finns 16 av dessa hotellrum som kan bokas för hela ditt sällskap för möte i exklusiv avskildhet. På samtliga hotellrum finns fem grönskande växter som renar luften och samtidigt hjälper John Blund på traven.

Här finns det rum för många

221 bäddar

Efter en dag med arbete och aktivitet, trevligt umgänge och god mat somnar du med ett leende på läpparna och vaknar med solsken i blick. 

ikon_soluppgang

Hett tips!

När ni bokar Villa Mälargården bokar ni alltid hela Villa Mälargården. Totalt finns 16 hotellrum.
Hyr huset med full service; mat, dryck, kock och värdinna. Eller var er egen kock och värdinna.

38 nyrenoverade hotellrum

Huvud-
byggnaden

I receptionshuset finns 38 nyrenoverade dubbelrum och ett enkelrum. Samtliga badrum har helkaklad dusch/wc, TV, telefon och hårtork. Fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

Färgsparakande charmigt

Torpet

Som ett eget litet Villa Villekulla med endast två färgsprakande hotellrum som sprider extra glädje på hotellet. Här finns helkaklade badrum, TV, hårtork och fri Wifi.

Egen terass som omger huset

Lilla Villan

Lilla Villan är ett hus i två plan med egen stor terrass som omger huset. Här finns sex charmiga dubbelrum med TV, telefon, hårtork och fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

Sov så gott!

Björknäs

Björknäs är en byggnad som rymmer totalt 28 dubbelrum. Samtliga rum har helkaklad dusch/wc, TV, telefon och hårtork. Fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

18 hotellrum

Stora villan

Stora Villan har 18 hotellrum, varav 13 dubbel- och 5 enkelrum samt en svit. Samtliga badrum har helkaklad dusch/wc, TV, telefon och hårtork. Fri Wifi-uppkoppling i hela huset.

hett2

Egen villa med pool, gym, bastu & boende

Villa
Mälargården

Villa Mälargården ligger 600 meter från Tammsvik och erbjuder möten och boende i exklusiv avskildhet. Här finns 16 rum i olika stilar; 13 dubbelrum och tre enkelrum (varav 2 kingsize). Fri Wifi i hela huset.

Ett stenkast från vattnet

Herrgården

I herrgården finns totalt 11 hotellrum varav åtta dubbel- och tre enkelrum. Många av rummen bjuder på strålande sjöutsikt över Mälarviken som ligger alldeles utanför. Samtliga badrum har helkaklad dusch/wc, TV, telefon och hårtork. Fri Wifi-uppkoppling i hela huset.