Villa Mälargården - Konferens i eget hus

Villa Mälargården

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik och erbjuder möten och boende i exklusiv avskildhet
för upp till 30 personer.

EXKLUSIV AVSKILDHET

När ni bokar Villa Mälargården bokar ni alltid hela Villa Mälargården. Totalt finns 16 hotellrum.

Här finns ingen som stör, inga telefoner som ringer, inget spring i korridorer. Egen tempererad utomhuspool, jacuzzi, bastu, salong med både bibliotek och biljardrum, matlagning med kock, gym och relaxrum. Högsta klass på mötesrum och service är en självklarhet här. Helt enkelt en mötesplats för dig som kräver lite bättre möten. Och mycket bättre resultat.
Varmt välkommen hem till Villa Mälargården!

kok550

Konferens

Kanske lyfter mötet vid det timrade köksbordet: Eller när ni sitter i sofforna i vardagsrummet. Mälargården ligger avskilt 600 meter från Happy Tammsvik och är perfekt för den mindre gruppen som verkligen vill umgås och skärma av sig vardagen. Egen tempererad utomhuspool, jacuzzi, bastu och gym, salong med både bibliotek och bar, biljardrum, matlagning med kock och relaxrum.
Arbeta hårt, men se till att trivas tillsammans också. Hela huset för er själva.

Konferenslokal Möjligheten rymmer upp till 30 personer och är fullt utrustat med senaste tekniken och fri Wifi. I huset finns också två grupprum att tillgå.

Pris ex moms
3095 kr per person (enkelrum)
2595 kr per person (dubbelrum)

I priset ingår;
Helpension, konferenslokal 1 dag och resten av huset och dess utbud för er själva.
Egen kock och värdinna.

Konferenslokal Möjligheten

Hotellrum

Villa Mälargården har 16 rum i olika stilar; 13 dubbelrum, två sviter och ett enkelrum. Samtliga rum har nya, sköna kontinentalsängar från Bed Factory. Badrock och tofflor finns på ditt rum vilket kan vara skönt att ha när du ska gå till poolen, bastun eller ner till frukosten.

Morgontidningen finner du vid frukostbordet i köket där våra gäster gärna stannar en
extra stund och njuter av utbudet på frukostbuffén.

Fri wifi i hela huset. 
Hotellrum Villa Mälargården

Pool och bastu

Året runt står den tempererade utomhuspoolen till ert förfogande. Sommartid är poolterrassen också den perfekta platsen att avnjuta en härlig grillkväll och här finns också lugnet för lite mer informella möten. När vårsolen gassar, fåglarna kvittrar och vitsipporna spirar; då öppnas sinnena upp och hjärna och hjärta samspelar som aldrig förr.

I huset finns bastu och på övre plan finns också massagebad. I källaren finns ett gym utrustat med bl a hantlar, löparband, motionscykel och boxningssäck. I anslutning till gymmet finner du relaxen där det finns väl kylda drycker att släcka törsten med.

Pool Vila Mälargården

Matlagning med kock

Låt våra kockar dela med sig av sin passion för matlagning. Aktiviteten inleds i köket med genomgång och fördrink. Därefter ges ni, under kunnig ledning, tillfälle att fördjupa era kunskaper i gastronomins värld. I det rustika lantköket blir matlagningen en given succé. Gruppvis (upp till 15 personer) tillreder ni den gourmetmåltid ni sedan avnjuter. Vid större sällskap kombineras matlagning med
vinprovning, dukning, servettbrytning eller blomsterbindning.

695 kr per person ex moms.

En kock och en korg med råvaror. Addera några nypor nyfikenhet, en bunt glada kollegor och en skvätt teamwork. Det är bästa receptet på en hellyckad aktivitet efter mötesdagens slut.

Matlagning med kock

Bröllop & Fest

Små intima bröllop och fester är vår specialitet. Villa Mälargården är den perfekt platsen för detta; En alldeles egen villa med generösa utrymmen, privat kock och värdinna gör hela upplevelsen extra exklusiv. Festmiddagen kan hållas i trädgården eller i villans mysiga kök. I villan finns också en bar, ett biljardrum, ett gym, en vinteruppvärmd utomhuspool, två bastur, jacuzzis och 16 dubbelrum.
Umgås, dansa och njut av nära och kära på en anläggning som aldrig stänger.

brudpar skor