Låt oss kittla dina smaklökar

Restaurangen

Vi vill dela vår kärlek till mat med dig!

Hos oss är varje måltid en fest och varje timme Happy Hour.

Här äter du och dricker gott, gärna ackompanjerat av ett gott skratt. Här finns tjusiga matsalar, sköna fåtöljer och inbjudande dansgolv. 

Herrgården

med totalt 232 sittplatser

Sköna häng vid herrgården - både ute och inne

bon-bon

Matsalar

Herrgården har fem matsalar i olika storlek med totalt 232 sittplatser. På terrassen dukar vi sommartid upp till sköna grillkvällar. I herrgården finns också två salonger.

La Terrazza di Mälaren!

På terrassen med magiskt utsikt över Mälaren dukar vi sommartid upp mysiga middagar

najs

Njuta, eller njuta lite extra det är frågan?!

bon-bon

Hej, Fabian här!

Det är jag, som tillsammans med mitt köksteam, har den stora glädjen att ansvara för alla måltider som serveras här på Happy Tammsvik. Det är också jag som har kontakten med bönderna och lokala producenter i närområdet för att hitta de allra bästa råvarorna för dagen. Vi håller också på med våra egna odlingar – snart igen på en tallrik nära dig!

UnderBar - nyrenoverat häng för gäng!

Här avrundas de flesta middagarna, antingen med en rundpingismatch eller med dans i The Cave för de som har energi kvar efter dagens arbetspass. I baren erbjuder vi ett schysst sortiment av glasviner, hantverksöl från grannen och fjärran och en uppsjö av iskalla drinkar.

Orangeriet

från två till 40 personer

Den perfekta platsen för...

Orangeriet är den perfekta platsen för såväl lite mer informella möten som sena vickningar på kvällen. Ett stort vardagsrum med öppen utsikt över Happy Tammsvik.

Spana in...

Fest

bjud in & bjud upp

I herrgården är varje dag en fest

Bröllopsfest?