Om oss

På Happy Tammsvik pågår livet. Det sprakar av färg, sjuder av kreativitet och ljuder av skratt. Doftar och smakar sött, salt, syrligt och ljuvligt. Allt kan hända och allt händer. Det enda som sätter gränserna under ett möte är gästernas önskemål. Vi tar roligt och ditt möte på allvar!

Resurs 10

oändliga möjligheter i våra

Möteslokaler →

Möten i lokaler med högt i tak eller med bara himlen som tak. 

godare möten

Aktiviteter →

Aktiviteter som aktiverar. Av lek kommer glädje. Av glädje kommer gemenskap.

Happy Tammsvik

Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor.

Med våra många och annorlunda konferenslokaler, 121 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuds möten i exklusiv avskildhet i egen villa. 16 hotellrum, tempererad utomhuspool året om, gym, bastu, relax och ett stort öppet lantkök gör denna pärla till något alldeles extra.

hej-hej
happy_tammsvik_kock-8
Happy Bee - en del av vår hållbarhetsresa.

Hållbarhet

Vad ska vi göra? Vi ska förändra världen med ett leende!

Vi drömmer om en gladare, grönare och godare värld och det är vårt ansvar att se till att den drömmen blir verklighet. I vårt hållbarhetsarbete ska det vara lätt att göra rätt. Tillsammans.

Spana in vår hållbarhetsresa »

Vad ska vi göra? Vi ska förändra världen med ett leende!

Vi drömmer om en gladare, grönare och godare värld och det är vårt ansvar att se till att den drömmen blir verklighet. I vårt hållbarhetsarbete ska det vara lätt att göra rätt. Tillsammans.

Happy historia

Vår historia är spännande och omfattar spökerier – men har förstås ett happy end.

Herrgården uppfördes som en bostad åt familjen Tamm år 1921 och byggdes därefter om till värdshus som beskrevs som ”modernt men med den genuina herrgårdskänslan kvar”. Tammsvik har under senare tid även varit vilohem för finska soldater och för nervsvaga kvinnor. Enligt rykten kallades herrgården för Paradise Inn eftersom där var så rofyllt. En annan myt från den tiden är den om spöket Svarta Ryttaren som galopperar på nätterna (säg bara till så berättar vi gärna hela historien). 

År 1976 köpte Nick Arsikin herrgården och lät renovera den till en konferensanläggning. 1987 köptes anläggningen, som då hette Tammsviks Kursgård av familjen Åke Ljungberg. Mellan 1987-1997 förbättrades konceptet till ett av Sveriges främsta konferenshotell, tillsammans med en Swan 651:a och Mälargården. Mötesplatsen har sedan dess utvecklas med en rad nytänkande och uppskattade koncept. Idag är Happy Tammsvik en modern mötesplats för roligare möten
– som ägs och drivs av Tagehus Holding AB.

default
happy_tammsvik_konferens-16
hotellrum