julfest på herrgården i juletid

Juletid på Happy Tammsvik 2023

Den 24 november börjar julen på herrgården. Julbord, julbordskonferens eller julfest för hela företaget. En romantisk julweekend för två eller julfirande ​med hela kompisgänget. Läs mer om vårt utbud nedan. Har du andra önskemål och inte finner det du söker? Slå oss gärna en
signal på ​08-584 719 99 så hittar vi en lösning.

Julbord på Happy Tammsvik med Tomtar och Flamingos och jättestora julgranskulor

Julbordskonferens

​Vårt hemlagade, ​traditionella julbord ingår när du bokar din konferens under perioden onsdag till lördag ​​mellan 24 november och 1​6 december.  

Info, priser och boka

 

Julfest på herrgården med leopard och flamingo vid brasan

Julfest

Julfest med jobbet och klackarna i taket! Vi gör det enkelt för er att fira året som gått. Vårt hemlagade, guldkantade julbord serveras i den pyntade herrgården och puben i herrgårdens källarvalv är öppet till sent varje kväll för den som vill. 

Info, priser och boka

Gottebord_julbord

Julbordsweekend

Ta med älsklingen, bästa vännen eller kanske kära syster och bror och avnjut vårt ​hemlagade, traditionella julbord i ​stämningsfull herrgårdsmiljö. Pool och relax ingår och puben i herrgårdens källarvalv är öppet till sent för de som vill. 

Info, priser och boka

 

Julen_brasan

Julbord med gänget

Samla vännerna, grannarna eller hela släkten och ses länge över vårt hemlagade, traditionella julbord. Stämningsfull herrgårdsmiljö, pool och avkopplande relax ingår. Puben är öppet till sent för den som vill. Erbjudandet gäller fredagar och lördagar mellan 25 november och 17 december.

Info, priser och boka

Julbords- kick off på Happy Tammsvik i herrgården

Julbords-kick off

Den perfekta avslutningen på arbetsåret! Bjud med kollegorna på en minnesvärd kick off där vi kryddar er vistelse med en riktigt guldkantad julbordsupplevelse. Sjöbastu, pool och skön relax. Allt ingår. 

Info, priser och boka

jul_vuxen

Bara julbord är inte så bara...

Välkommen till bords! Vi dukar upp med julbord i herrgården under tre helger i december. Traditionellt, hemlagat och 50 % vegetariska alternativ. Stämningen är som vanligt hög runt det spektakulära gottebordet i Kristallrummet och ljuv julmusik ​klingar i högtalarna.

Info, priser och boka

Jättestora julgranskulor