Konferenslokal

Konferenslokaler

Här finns rum för humor och tid för allvar. För möten i uppsluppenhet och avskildhet. Möten med högt i tak eller med bara himlen som tak.

Konferenslokaler nära Stockholm

Totalt har vi 20 ljusa och luftiga konferenslokaler med 22 grupparbetsrum i direkt anslutning. I alla våra mötesrum ingår pc-kanon, och fri Wifi-uppkoppling. Modern teknik, komplett utrustning och genomtänkta detaljer ger bästa förutsättningar för framgångsrika möten.

The Jungle - mötesrum by Happy Tammsvik

The Jungle - Max 18 personer

Det bästa av alla mötesvärldar; Ni får den ombonade och exklusiva herrgårdskänslan, och har det moderna livets bekvämligheter bara ett par trappsteg bort. The Jungle är det enda mötesrummet i herrgården med egen salong och balkong som bjuder storslagen utsikt över Mälaren. I samarbete med en av världens främsta neurodesigner, Isabelle Sjövall, har vi skapat en grönskande fristad för mänskligt hållbara möten. Welcome to the Jungle!

Storlek: 40 kvm
Styrelsesittning: 14 personer

Konferenslokal Stockholm

Konferenslokal Mälarhallen - Max 200 personer

Konferenslokal Mälarhallen är vår största konferenslokal och rymmer upp till 200 personer i biosittning. Mötesrummet är beläget i byggnaden Lustgården som också har en skön lounge för energigivande fikapauser. Lokalen lämpar sig också för större event/mässor/showroom.

Storlek: 190 kvm
Biosittning: 220 personer
Skolsittning: 160 personer
Öar: 120 personer

motesrum

Konferenslokal Lexington - Max 8 personer

​Lexington är ett modernt sammanträdesrum beläget i receptionsbyggnaden. Skön stämning, fint ljusinsläpp och avslappnad miljö.

Storlek: 18 kvm
Styrelsesittning: 10 personer

Konferenslokal Lugnet med gröna växter och fåtöljer

Konferenslokal Lugnet - Max 12 personer

I mötesrummet ”Lugnet” erbjuds en avkopplande, harmonisk och mysig atmosfär. Rummet är uppdelat i en konferensdel och en mysdel där det ges utrymme att samlas runt den brinnande brasan. Textilierna går i varma färger, stolarna är sköna och belysningen är behaglig.

Storlek: 70 kvm
Max antal personer: 12

Konferenslokal

Konferenslokal Möjligheten - Max 30 personer

Konferenslokal Möjligheten finner du på Villa Mälargården som ligger avskilt 600 meter från Happy Tammsvik och är perfekt för den mindre gruppen som vill mötas i exklusiv avskildhet. Mötesrummet rymmer upp till 30 personer och är fullt utrustat med senaste tekniken och fri Wifi. I huset finns också två grupprum att tillgå.

Storlek: 50 kvm
Biosittning: 30 personer
Skolsittning: 30 personer
Öar: 30 personer
U-bord: 18 personer

Mer om Villa Mälargården
Konferenslokal Cecilia Högt i tak och saccosäckar

Konferenslokal Cecilia - Max 100 personer

Konferenslokal ​Cecilia bjuder högt i tak och härligt ljusinsläpp och rymmer upp till 100 personer i biosittning. Mötesrummet är beläget en trappa upp (hiss finns) i byggnaden ​Brunnsvik som också har en skön, färgstark lounge för energigivande fikapauser. Två grupprum finns i direkt anslutning till lokalen.

Storlek: 126 kvm
Biosittning: 100 personer
Skolsittning: 80 personer
Öar: 48 personer
Teknik; Projektor, duk, talljud/mygga, fri wifi

Konferenslokal Kaos

Konferenslokal KAOS - Max 24 personer

Konferenslokal KAOS är namngivet efter det stora runda pingisbordet (CHAOS) som inspirerat till utformningen av detta mötesrum som lockar till naturliga, aktiva pauser och skönt umgänge. Färgerna är starka, rummet ljust och luften frisk. Förutom pingisbordet finns basketkorg, saccosäckar och en trappa ner finner du skön fikalounge.

Max antal personer: 24
Möblering: Öar
Storlek: 58 kvm (10.5 x 5,5)

Orangeriet på Happy Tammsvik

Orangeriet - Max 40 personer

Orangeriet ligger i receptionshuset och är den perfekta platsen för såväl lite mer informella möten som sena vickningar om kvällen. Ett stort vardagsrum med glasväggar ger en fri utsikt och här finns också utgång till en stor terrass med sittplatser. Orangeriet bjuder sköna fåtöljer, gungor och soffgrupper för ca 40 personer men här går också att arrangera minimässor etc.

I anslutning till Orangeriet ligger den stora loungen med biljardbord.

Storlek: 108 kvm (13,5 x 8 m)

Konferens i ett bollhav med 29000 röda bollar

Konferenslokal Glädjen - Max 10 personer

Rummet helt i rött från golv till tak med saccosäckar och stora kuddar på golvet. På väggarna sitter belysta whiteboardtavlor i glas. För den lekfulle finns också stor flatscreen-tv med playstation. Rummet kan hyras per timme och passar för 2- 10 personer. Kan med fördel användas tillsammans med konferenslokal Friheten som ligger vägg i vägg.

Denna lokal erbjuder också 26 000 röda bollar i ett bollhav för vuxna. Släpp loss kreativiteten och tankarna, ”Bolla dina idéer hos oss”.

friheten

Konferenslokal Friheten - Max 12 personer

En mer harmonisk miljö finner man i Friheten som är inredd helt i gröna toner. De sköna och flexibla fåtöljerna skapar stor delaktighet på mötet. Här finns belysta whiteboardtavlor runt hela väggarna.

Storlek: 32 kvm
Max antal personer: 12

Konferenslokal Ljuset

Konferenslokal Ljuset - Max 16 personer

Konferenslokal Ljuset är ett riktigt energirum med ställbar belysning i olika färger. Här kan 16 personer arbeta effektivt under en dag. Rummet lämpar sig också som ett energigivande inslag i konferensen och kan hyras per timme.

Max antal personer: 16

konferenslokal paradiset med sandstrand inomhus

Konferenslokal Paradiset - Max 6 personer

Söderhavet t o r på fem minuter. Men stanna gärna längre om ni känner för en exotisk sandstrand, vajande palmer, solstolar och en svalkande pool bakom glasdörrarna. I Paradiset hamnar du direkt på bryggan som leder ner till den inbjudande stranden och de lika inbjudande solstolarna. Luften fylls av vågskvalp mixad med reggae och i taket finns en lysande sol som förvandlas till stämningsfull solnedgång när du vill. En sol lika lysande som de idéer som föds ur det totala tropiska lugnet. Och går diskussionernas vågor höga är det bara att ta ett dopp i den svalkande poolen.

Storlek: 16 kvm
Max antal personer: 6

Konferenslokal Nick

Konferenslokal Nick - Max 70 personer

Konferenslokal Nick är belägen i receptionshuset och rymmer upp till 100 personer. Här har starka färger fått skapa en lekfull miljö tillsammans med fint ljusinsläpp och öppna grupprum inne i lokalen.

Storlek: 140 kvm
Biosittning: 70 personer
Skolsittnng: 60 personer
Öar: 50 personer
U-bord: 36 personer

Konferenslokal

Konferenslokal Åke - Max 16 personer

Konferenslokal Åke är belägen i receptionsbyggnaden. Skön stämning, fint ljusinsläpp och avslappnad miljö.

Storlek: 29 kvm
Biosittning: 16 personer
Skolsittning: 12 personer
Styrelsesittning: 12 personer
U-bord: 10 personer

Konferenslokal på Happy Tammsvik Konferens och Herrgård

Konferenslokal Jenny - Max 60 personer

Konferenslokal Jenny är belägen i receptionsbyggnaden och rymmer upp till 60 deltagare. Med fint ljusinsläpp och närhet till allt är denna lokal ofta vald som favorit av våra återkommande gäster.

Storlek: 87 kvm
Biosittning: 60 personer
Skolsittning: 40 personer
Öar: 36 personer
U-bord: 26 personer

Konferenslokal

Konferenslokal Boomer - Max 10 personer

​Boomer är ett modernt sammanträdesrum beläget i receptionsbyggnaden. Skön stämning, fint ljusinsläpp, avslappnad miljö och utsikt över gården och Mälaren.

Storlek: 18 kvm
Styrelsesittning: 10 personer

Konferenslokal Klara med saccosäckar

Konferenslokal Klara - Max 50 personer

Konferenslokal ​Klara bjuder ett härligt ljusinsläpp och rymmer upp till 50 personer i biosittning. Mötesrummet är beläget på entréplan i byggnaden ​Brunnsvik som också har en skön, färgstark lounge för energigivande fikapauser. Tre grupprum finns i direkt anslutning till lokalen.

Storlek: 76 kvm
Biosittning: 50 personer
Skolsittning: 40 personer
U-bord: 24 personer 
Öar: 30 personer
Teknik; Projektor, duk, fri wifi

Utekonferens

Konferens - Med himlen som tak

Mötas ska man göra där man gör det som bäst. Där man hittar mest inspiration och där kreativiteten flödar. Under sommarhalvåret möblerar vi upp den storslagna naturen och erbjuder mötesrum med bara himlen som tak.

Konferenslokal Tage

Konferenslokal Tage - Max 24 personer

Konferenslokal Tage är belägen i receptionsbyggnaden och rymmer upp till 24 deltagare. Med fint ljusinsläpp och härlig utsikt är denna lokal ofta vald som favorit av våra kursledare. Skön stämning, fint ljusinsläpp och avslappnad miljö.

Storlek: 49 kvm
Biosittning: 32 personer
Skolsittning: 24 personer
Öar: 24 personer
Styrelsesittning: 18 personer
U-bord: 16 personer

Grupprum

Grupparbetsrum

Här på Happy Tammsvik har vi 15 grupp- och sammanträdesrum i olika storlekar och i olika design.