Grillfest på Happy Tammsvik med uppblåsbar jätteflamingo


Välkommen på visning ☀️

Ert bästa möte - vår mission. Därför är det så otroligt viktigt för oss att vi verkligen lyckas träffa mitt i prick varje gång. ​Allra bäst tycker vi det blir när vi har fått chansen att träffa er innan. Fått visa runt på anläggningen. Ni har fått chansen att känna in atmosfären. Provat maten - och vi tillsammans bollat idéer och pratat ihop oss om just ert nästa möte.

Men vi vet... tiden är knapp. Därför vill vi erbjuda lösningar där ni kan slå två flugor i en smäll och samtidigt undvika att köpa grisen i säcken. Hur låter det?

 Lunchdejt for free!
Ta med en kollega (eller kom själv) och låt oss bjuda på en ​herrgårdslunch. Kanske vill ni prata ostört, kanske vill ni prata möte med oss - ni bestämmer. Vi avslutar sedan med en visning av anläggningen. Behöver ni mer tid för er själva? Låna ett mötesrum när ni ändå är här.

Frukostmöte med närmsta kollegorna 
Veckomöte, säljmöte eller avdelningsmöte? Ja oavsett syfte så finns här tid och rum för er. Tillsammans avnjuter ni vår frukostbuffé i herrgården och när ni är redo visar vi dig/er runt på anläggningen.

Passar det bättre med en middag? Vill ni att vi hämtar upp er med bil? Eller har du andra önskemål. Allt möjligt är möjligt. Slå oss en pling så hittar vi en lösning.

Väl mött!

Fyll i formuläret och vi återkommer med svar till dig inom en timme
(gäller måndag - fredag mellan kl 0800-1700).

Du når oss också på: 08-584 719 99 och [email protected]
eller förstås på chatten.

Vi ser fram emot att ses!

Visning Konferens

                       Boka visning

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
motesrum-hr-7