nyhet

Aloha Tammsvik - There is a new beer i town!

Eller rättare sagt så har vi den stora glädjen att presentera två goda, närproducerade sommarnyheter i baren; "ALOHA TAMMSVIK"; en välhumlad Session IPA samt "GRANNENS PILSNER"; en svensk pilsner i tysk stil. Båda är bryggda på Fjäderholmarnas bryggeri – vår granne nästgårds.

ALOHA TAMMSVIK
Humlearomatisk smak med inslag av grapefrukt, aprikos och beska toner från mango, ananas och kryddor. Ett fräscht, somrigt mellanöl som passar till det mesta t ex; Soft beach-häng, sköna grillkvällar på terrassen eller för att avrunda kvällen med kompisarna i puben i herrgårdens mysiga källarvalv.

GRANNENS PILSNER
En svensk pilsner i tysk stil, bryggd med klassiska humlesorter. Maltig smak med inslag av knäckebröd, sirap, citrus och örter.

Don’t worry. Drink happy 💚
Dessa frestelser är framtagna i nära samarbete med Fjäderholmarnas bryggeri som ligger ett stenkast från oss. Här satsar man för fullt på ett större brygghus vilket förstås är superkul för oss grannar. Mer lokalproducerat än så här kan det nästan inte bli. Vi har valt att tappa dessa godingar i aluminiumburk då det ur klimataspekt är det bästa alternativet.

Aloha Tammsvik Öl
najs

Fler nyheter