nyhet

Säg hej till vår nya restaurangchef!

Professionell. Empatisk. Dynamisk. Rolig. Omtyckt. Säg hej till vår nya restaurangchef PEDRO! En av våra lysande stjärnor här i herrgården. Han är inte bara omåttligt omtyckt av alla våra gäster utan också varmt uppskattad av oss kollegor.

1. Var kommer du i från Pedro? Portugal.
2. När flyttade du till Sverige och varför? Jag kom till Sverige för 5 år sedan och det var såklart kärleken som tog mig hit.
3. Vad var det som fick dig att välja restaurangbranschen? När jag var 18 flyttade jag från Portugal till min farbror George i Brighton. Han drev en mysig restaurang där och det är honom jag har att tacka för såväl kunskaper i mat och dryck som god känsla för värdskap och ledarskap. Han kunde verkligen den där konsten att inspirera och engagera.
4. Var arbetade du innan du kom till oss på Happy Tammsvik?
Broms och Regeringsgatan i Stockholm.
5. Och hur hittade du till oss här ute i spenaten? Ååhh. Det var kollegorna här på Happy Tammsvik, som jag jobbat med tidigare i andra sammanhang, som ​har försökt övertala mig i ett helt år. Jag var nyfiken på hotellvärlden – och Happy Tammsvik sticker ju ut på ett riktigt skönt sätt – så till slut sa jag ja. Glad för det idag.

Snicksnack – några ord som beskriver dig:
6. Dreamer! Allt jag drömmer om sätter jag upp mål för. Och de går nästan alltid i uppfyllelse. If you want something – Fight for it…
7. Jag är effektiv – får mycket gjort – förmodligen för att jag är bra på att organisera och strukturera.
8. Självsäker
9. ​Jag tycker om människor – jag ser varje person i rummet – ​varje individ i gruppen är unik och jag ser det.

Vi vill veta mer…
10. Om vi skulle be din flickvän att beskriva dig, hur skulle det låta? Kärleksfull! LOVING.
11. ​Vilken musik får dig att vilja dansa? House och 80-tals Rock.
12. What makes you happy? Att göra andra människor glada. Dela kunskap till andra människor. BIG Aperol Spritz! Singing in the shower! Grill med vänner.
13. Vart reser du helst? Portugal, Lagos…. stränderna. Åk dit!
14. ​Vilken film har du sett flest gånger? Scarface är nummer 1! Gillar gangster-filmer.
15. ​Som ny restaurangchef här på Happy Tammsvik – ​hur ser din vision ut? Mål? Mission? Jag vill skapa ett riktigt Happy-team här i herrgården. Det är förstås viktigast. Så att alla mår bra och vi kan leverera över förväntan till våra gäster. Sen drömmer jag om att ordna en lokal festival här ute för glada grannar!

Vi tackar Pedro för att vi fått lära känna honom lite närmare och ​önskar honom all lycka i sin nya tjänst 💜

hej-hej

Fler nyheter