Happy Tammsvik Herrgård

Om Happy Tammsvik

På Happy Tammsvik pågår livet. Det sprakar av färg, sjuder av kreativitet och ljuder av skratt. Doftar och smakar sött, salt, syrligt och ljuvligt. Allt kan hända och allt händer. Det enda som sätter gränserna
under ett möte är gästernas önskemål.
Vi tar humorn och ditt möte på allvar!

Happy Tammsvik

Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med våra många och annorlunda konferenslokaler, 121 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuds möten i exklusiv avskildhet i egen villa. 16 hotellrum, tempererad utomhuspool året om, gym, bastu, relax och ett stort öppet lantkök gör denna pärla till något alldeles extra.
Översiktskarta pdf » 

frunch

Nyheter

Svanen_bilder_nyhet

Vi klarade Svanens nya tuffa krav med bravur 🦢🦢🦢

Stolta som svanar och malliga som grodor 🐸🐸. Så känner vi när vi nu återigen fått ta emot licensen "Svanenmärkt hotell” 🌟🌟🌟​

Happy Reading

Hotellrum

Ny interiör på 11 hotellrum.

Nu har samtliga 11 hotellrum i herrgården fått ny, fräsch sommarkostym. Tapetserat och målat har vi gjort själva och såklart återbrukat så mycket vi har kunnat ♻️ Ett litet smakprov kommer här...

Se bilder
Flamingo för sex personer i möte

Välkommen på visning

Ert bästa möte - vår mission. Därför är det så otroligt viktigt för oss att vi verkligen lyckas träffa mitt i prick varje gång. ​Allra bäst tycker vi det blir när vi har fått chansen att träffa er innan. Fått visa runt på anläggningen. Ni har fått chansen att känna in atmosfären. Provat maten - och vi tillsammans bollat idéer och pratat ihop oss om just ert nästa möte. Men vi vet... tiden är knapp. Därför vill vi erbjuda lösningar där ni kan slå två flugor i en smäll och samtidigt undvika att köpa grisen i säcken. Hur låter det?

Happy Reading

Hotellrum frukost

Happy historik

Vår historia är spännande och omfattar spökerier - men har förstås ett happy end. Herrgården uppfördes som en bostad åt familjen Tamm år 1921 och byggdes därefter om till värdshus som beskrevs som ”modernt men med den genuina herrgårdskänslan kvar". Tammsvik har under senare tid även varit vilohem för finska soldater och för nervsvaga kvinnor. Enligt rykten kallades herrgården för Paradise Inn eftersom där var så rofyllt. En annan myt från den tiden är den om spöket Svarta Ryttaren som galopperar på nätterna (säg bara till så berättar vi gärna hela historien). 

År 1976 köpte Nick Arsikin herrgården och lät renovera den till en konferensanläggning. 1987 köptes anläggningen, som då hette Tammsviks Kursgård av familjen Åke Ljungberg. Mellan 1987-1997 förbättrades konceptet till ett av Sveriges främsta konferenshotell, tillsammans med en Swan 651:a och Mälargården. Mötesplatsen har sedan dess utvecklas med en rad nytänkande och uppskattade koncept. Idag är Happy Tammsvik en modern mötesplats för roligare möten
- som ägs och drivs av Tagehus Holding AB.

Energi

Hållbarhet

Vad ska vi göra? Vi ska förändra världen med ett leende! 

Vi drömmer om en gladare, grönare och godare värld och det är vårt ansvar att se till att den drömmen blir verklighet. I vårt hållbarhetsarbete ska det vara lätt att göra rätt. Tillsammans.

Spana in vår hållbarhetsresa »

 

 

Svanenmärkt konferenshotell

 

Happy Tammsvik är ett Svanenmärkt hotell. Dagligen arbetar vi mot att bli ännu bättre för att dra vårt strå till stacken för en grönare planet.

 

Miljöpolicy, närodlat i trädgårdslandet vid Mälaren

Snabbfakta

Möte

Max antal vid parkettsittning 200
Max antal vid skolsittning 120
Möteslokaler 20
Grupparbetsrum 22
Utställningsyta 200 kvm

Restaurang

Gourmetrestaurang Ja
Antal sittplatser 265
Matsalar för antal personer 16-150
Fullständiga rättigheter Ja

Övernattning

Inkvartering för max 226
Rum med bad/dusch/WC 121
Handikappanpassade rum 1

Övrigt

Motionsslinga, pool, bastu, bubbelpool, hinderbana, beachvolleyboll, fotboll, pingis, egen brygga med segelbåtsdjup , pub, paviljong, terrass.

Närhet

Från Stockholm 40 km
Från Arlanda flygplats 45 km
Från Bromma flygplats 35 km
Från pendeltågstation 5 km

Bokning

Du når vår bokning på: 08-584 719 99 och [email protected].

Nallar har happy meeting

Hitta hit

Varmt välkommen till Happy Tammsvik! Vi ser fram emot att se dig hos oss som gäst.
På området finns 120 p-platser varav 18 platser för elbil (stickkontakt). Fri parkering!

Bil

Det tar 40 minuter att åka till oss från Stockholm city. Kör E18 mot Enköping. Sväng av vid avfarten Bro/Skokloster/Sigtuna (avfart nr 148). Håll höger, fortsätt vägen rakt fram över bron, följ skyltar mot Ådö och sväng vänster. Åk rakt igenom rondellen. Följ skyltar mot Tammsvik.

Från Arlanda flygplats: Tag E4:an mot Stockholm, åk av vid avfarten Rotebro/Stäket. Fortsätt Rotebroleden, väg 267. Ta E18 mot Enköping. Åk av vid avfarten Bro/Skokloster/Sigtuna (avfart nr 148). Håll höger, fortsätt vägen rakt fram över bron, följ skyltar mot Ådö och sväng vänster. Åk rakt igenom rondellen. Följ skyltar mot Tammsvik.

Kommunalt

Ta pendeltåg 43 från Stockholm Central mot Bålsta. Kliv av i Bro och ta buss 556 mot Ådö. Hållplats Tammsvik. För bokning av Taxi, kontakta Bålsta Taxi 0171-500 49 eller Sverigetaxi 020-20 20 20. 

Abonnera buss

Vi samarbetar med HåboBuss. Boka bussen hos oss på telefon 08-584 719 99, eller [email protected].
Från/till Arlanda eller Stockholm C: 15 p, 2 838 kr - 25 p, 3 080 kr - 49 p, 3 355 kr - 55 p, 3 690 kr
- 69 p, 4 530 kr
Från/till Bro station: 15 p, 1 550 kr - 25 p, 1 690 kr - 49 p, 1 840 kr - 55 p, 2 030 kr
- 69 p, 2 490 kr
Samtliga priser är exklusive moms.

Kontakta oss

Happy Tammsvik
Ådövägen 5
197 91 Bro

Reception: 08-584 718 00
[email protected]

Bokning: 08-584 719 99
Richard, Marie och Maria
[email protected]e

Receptionschef
Maria de la Motte
[email protected]

Konferensplanering Villa Mälargården
Elin Crilén
[email protected]

​Head of Business & Relations
Emil Almberg 
[email protected]

Restaurangchef
Pedro Melo
[email protected]

Kökschef
Fabian Blomberg
[email protected]  

Hotelldirektör
​Peter Tzintzis
[email protected]

2