Happy Tammsvik Konferens och Herrgård

​Jobba med oss

Trivs du där livet pågår? På en plats där allt kan hända och händer. Är du gränslös i ditt värdskap och kan konsten att både hålla många bollar i luften och jonglera med dem? Är du den som får människor att känna sig välkomna och som bemöter alla möjliga, och omöjliga utmaningar med ett leende.
Tar du humorn på allvar? Då kanske du är vår nya kollega. Spontanansökningar skickas till [email protected].

Ta en titt här 👇 för lediga tjänster! 

Serveringspersonal, fast och extra. Dag/kväll/helg.

Kan du servera en skrattretare? Om ditt svar är ja så kan du mycket väl vara den vi söker. Speciellt om du även tycker att ett gott värdskap är bland det viktigaste som finns och gärna bjuder på dig själv för att bjuda din omgivning på det bästa. Om du drivs av humor, mötesglädje och gränslös service – och älskar att ha roligt på jobbet.

Just nu söker vi flera serveringstalanger som kan arbeta dagar, kvällar och helger – för heltid och för när det behövs. Vi söker dig som gärna bjuder på ett skratt - med eller utan tyrolerhatt-  som kan få rum att sjuda av liv och som allra helst serverar upplevelser utöver det vanliga. Restaurangerfarenhet är ett plus, men det viktigaste är att du är hungrig och lyhörd, gillar god mat och att göra gott samt har ett genuint intresse för service, mat och dryck.

Här blir du en del av ett färgstarkt restaurangteam där kvalitet, humor, högt tempo och skön stämning är några av de viktigaste ingredienserna. 

Är det du? Tveka då inte att skicka din ansökan till vår restaurangchef ​[email protected].

Kock(ar). Extra vid behov. Dag/kväll/helg.

Kan du konsten att få smaklökar att dansa? Om ditt svar är ja så kan du mycket väl vara den vi söker. Speciellt om du även har hög energi och gärna bjuder på dig själv för att bjuda din omgivning på det bästa. Om du drivs av humor, mötesglädje och gillar att arbeta inom ramen för ett roligt och annorlunda koncept – och har inställningen att allt är möjligt.

Just nu söker vi ett par flexibla kockar som kan hoppa in och stötta upp vårt köksteam såväl dagar, kvällar som helger. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet, är prestigelös och ödmjuk som en perfekt balanserad fond och som kan hålla ångan uppe i såväl team som i eget arbete. Vi söker dig som tycker att glädje är den bästa kryddan och som vet att endast det bästa är gott nog för våra gäster.

Vår matfilosofi är enkel: Här lagar vi mat från grunden. Rena, nordiska smaker med fokus på lokala råvaror som vi gärna kryddar med en nypa överraskning och nostalgi. Don't worry. Eat Happy »

Då vi ligger en bit ut på landet i underbar miljö mellan himmel och sjö så är körkort och bil en fördel.

Vill du bli en del av vårt happy team? Skicka din ansökan till Food and beverage manager; [email protected]

Happy day!

Beachvolley vid Mälaren i fitnessparken på happy Tammsvik

Hållbarhet

För oss på Happy Tammsvik är det viktigt att vi tar vårt ansvar för vår framtid. Vi bryr oss om välbefinnande, rättvisa, rättigheter och individens behov. Vi värnar om miljön och som stöd för 
vårt miljöarbete är vi Svanen-licensierade. Läs mer om vår hållbarhetspolicy här »

Friends

 

Tillsammans mot mobbing! Vi stöttar Friends genom att skänka alla våra pantpengar till organisationen i syfte att stoppa mobbing och diskriminering.

Svanenmärkt konferenshotell

 

Checka in med gott samvete! Att bo på ett Svanenmärkt hotell betyder att du väljer ett hotell som tar ansvar och som klarat Svanens hårda miljökrav. Att tänka grönt är skönt.

Karma-app_logga

 

F​örsta konferenshotellet i Karma-appen! Ät gott. Spara pengar. Ladda ner Karma-appen och hjälp oss att minska matsvinnet. Kan det bli bättre? Läs mer »

 

Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv