Lediga tjänster på Happy Tammsviks herrgård

​Jobba med oss

Trivs du där livet pågår? På en plats där allt kan hända och händer. Är du gränslös i ditt värdskap och kan konsten att både hålla många bollar i luften och jonglera med dem? Är du den som får människor att känna sig välkomna och som bemöter alla möjliga, och omöjliga utmaningar med ett leende.
Tar du humorn på allvar? Då kanske du är vår nya kollega. Spontanansökningar skickas till jobba@happytammsvik.se.

Lediga tjänster;

2018-06-19 Kock 100 % Dag/kväll/helg.

Vi behöver nu ytterligare förstärkning till vårt köksteam. Vår matfilosofi är enkel; ​Mat ska lagas med mycket kärlek och stor glädje. Vi hämtar inspiration från ​hela världens kök och tillreder rätterna i egen tappning. Råvarorna hämtar vi där de är som bäst för dagen och gärna så lokalt som möjligt.

Vi söker nu en kreativ, ambitiös lagspelare med skön attityd och hög energi. Vi vill att du har arbetat som kock ett par år, kan jobba självständig men lika bra i team. Är det du? Välkommen med din ansökan till F & B Manager; andreas.wallander@happytammsvik.se.

​På Happy Tammsvik har vi den stora glädjen att ta hand om härliga konferensgäster såväl i veckorna som på helger. Under december serveras julbord och under sommarsäsongen dukar vi gärna upp med beachparty på stranden. På Villa Mälargården erbjuder vi möten med exklusiv ensamrätt. Koncepten är många och arbetsuppgifterna varierande.Tillsammans ​arbetar vi i underbar miljö mellan himmel och sjö och med den gemensamma visionen om "roligare möten".

2018-06-12 Serveringspersonal, fast och extra. Dag/kväll/helg.

Vi söker nu fler talanger i form av fast- och extrapersonal till vårt redan färgstarka restaurangteam. Hos oss är kvalitet, högt tempo ihop med en skön stämning några av hörnstenarna. Här har vi den stora glädjen att ta hand om härliga konferensgäster såväl i veckorna som på helger.

Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är meriterande men viktigast för oss är att du har rätt inställning - då lär vi dig. Så, har du ett brinnande intresse för service, mat och dryck? Går du igång på att ge gästen en upplevelse utöver det vanliga? Tveka då inte att skicka din ansökan till jobba@​happytammsvik.se.

Beachvolley vid Mälaren i fitnessparken på happy Tammsvik

Hållbarhet

För oss på Happy Tammsvik är det viktigt att vi tar vårt ansvar för vår framtid. Vi bryr oss om välbefinnande, rättvisa, rättigheter och individens behov. Vi värnar om miljön och som stöd för 
vårt miljöarbete är vi Svanen-licensierade. Läs mer om vår hållbarhetspolicy här »

Friends

 

Tillsammans mot mobbing! Vi stöttar Friends genom att skänka alla våra pantpengar till organisationen i syfte att stoppa mobbing och diskriminering.

Svanenmärkt konferenshotell

 

Checka in med gott samvete! Att bo på ett Svanenmärkt hotell betyder att du väljer ett hotell som tar ansvar och som klarat Svanens hårda miljökrav. Att tänka grönt är skönt.

Karma-app_logga

 

F​örsta konferenshotellet i Karma-appen! Ät gott. Spara pengar. Ladda ner Karma-appen och hjälp oss att minska matsvinnet. Kan det bli bättre? Läs mer »

 

Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv