Restaurang i herrgprden på Happy Tammsvik

Restaurangen

I den spektakulära herrgården finns plats för 265 sittande gäster i fem matsalar. Här serveras lunch, middag och en energirik frukost som gör att du visslar dig hela
vägen till mötesrummet.

KITTLA SMAKLÖKARNA - ELLER DINA KOLLEGOR

Trerätters middag i herrgården. Frukost i gröngräset. Bubbel på champagneverandan eller kaffe på stranden. En baguette under armen, is till punschen eller ljuva bakverk från egna bageriet. Hos oss äter och dricker du gott, gärna ackompanjerat av ett gott skratt. Varva ner eller varva upp.
Här finns tjusiga matsalar, sköna fåtöljer och inbjudande dansgolv.
Hos oss är varje måltid en fest och varje timme Happy Hour.
Don't worry. Eat happy!

hg-utsikt

Matsalar

Herrgården har fem matsalar i olika storlek med totalt 232 sittplatser. På terrassen dukar vi sommartid upp till sköna grillkvällar. I herrgården finns också två salonger.

* I Stora matsalen finns sittplatser för 138 gäster.
* I Rockrummet finns 48 sittplatser och utgång till terrassen.
* Fågelrummet ligger i anslutning till Rockrummet och rymmer 32 personer.
* Kristallrummet är en färgstark matsal för något mindre sällskap.
* The Jungle är belägen en trappa upp i herrgården och rymmer 18 personer.

I herrgårdens mysiga källarvarv ligger puben. Här finns dansgolv, biljardrum, vinprovarrum och en bar som håller öppet till 01:00 varje kväll.

Kristallrummet Happy Tammsvik

Puben

I herrgårdens vackra källarvalv ligger den populära puben. Här avrundas de flesta middagarna, antingen med ett parti biljard, dart eller med dans för de som har energi kvar efter dagens arbetspass. I baren arbetar vi med ett dynamiskt sortiment av glasviner från de klassiska vindistrikten,
hantverksöl från när och fjärran och en uppsjö av iskalla drinkar.

bar

Orangeriet

Orangeriet ligger i receptionshuset och är den perfekta platsen för såväl lite mer informella möten som sena vickningar om kvällen. Ett stort vardagsrum med glasväggar ger en öppen utsikt över våra domäner. Här finns också utgång till en stor terrass med sittplatser.

Orangeriet bjuder sköna fåtöljer, gungor och soffgrupper för ca 40 personer.

I anslutning till Orangeriet ligger den stora loungen med biljardbord. Baren är öppen till kl 0100 varje kväll och för de som önskar finns pingisbord en trappa ner i huset.

middag

Fest - Bjud in och bjud upp

I herrgården är varje dag en fest och en självklar plats när du vill fira något. En födelsedag eller en helt vanlig vardag. I sällskap med några få men ovanligt goda vänner - eller alla du känner. Vi begränsar dig varken i rum eller möjligheter. Vår stora matsal rymmer 160 gäster och maten smakar lika gott
vid en sittande finmiddag som sen vickning efter många timmars dansande.

Alla Happy festpaket är tre. Alla våra festpaket gör dig glad, några har potential att
göra dig ännu lite gladare. Och lite gladare ändå… :)

matsal-herrgarden
Happy-Red

Christmas

Juletid

Juletid på herrgården

Fr o m 25 november ​dukar vi upp med julen på herrgården. Julbord för 2 eller julfest för hela företaget. Julbordskonferens, julbordsweekend, jullunch eller ​kick off. Här är allt möjligt möjlig.

Allt om julen »

Julbord på Happy Tammsvik med Tomtar och Flamingos och jättestora julgranskulor

Julbordskonferens

​Vårt hemlagade, ​traditionella julbord ingår när du bokar din konferens under perioden onsdag till lördag ​​mellan 24 november och 1​6 december.  

Info, priser och boka

Happy-Purple

Hamburger Week

Under utvalda veckor dukar vi upp med Happy Hamburger Week. Våra hamburgare görs för hand och tillagas alltid på nymalen, svensk högrev med hembakat bröd och smarriga tillbehör. Fries serveras i korgar på borden och till detta bjuds det milkshake gjord på ekologisk hemgjord glass med äkta vanilj och äpplen från vår trädgård. ​Håll utkik efter nästa datum! Följ oss på facebook eller
anmäl dig till vårt nyhetsbrev på startisdan.

Meny

burgare