Trädgårdsland odling

Don´t worry. Eat happy!

På Happy Tammsvik lagar vi mat från grunden. Rena, nordiska smaker med fokus på lokala råvaror som vi gärna kryddar med en nypa överraskning och nostalgi. Det ska vara gott att leva. Länge! Både för oss människor och vår planet. Vi brinner för det vegetariska och uppmuntrar dig gärna att prova även om du inte är vegetarian. I övrigt är det grisar och nötkreatur från granngårdar samt vilt som står för stor del av proteinet. All vår fisk är MSC/ASC-märkt. Att ​slänga mat är helt mot vår filosofi och vi letar ständigt nya vägar att kunna recycla/återanvända och upcycla/skapa ny råvara.

VISION: Barnsligt gott, genomtänkt, överraskande och såklart hållbart.

STATEMENT:
Vi låter färska grönsaker och rotfrukter stå i fokus och väljer kött och fisk med stor omsorg; ett hållbart sätt att se på matlagning helt enkelt. Välarbetad mat med höga smaker. ​Lokalproducerat och ekologiskt är helt logiskt för oss. Hellre lite och riktigt bra än mycket och dåligt. Halvfabrikat anser vi heldåligt.

GLÄDJE!
Vi är inte som andra konferenshotell; Detta är en av anledningarna till att du aldrig kommer hitta lax och kyckling på vår meny. Detta är också en av anledningarna till att vår menypresentation låter lite roligare. Vi är nämligen övertygade om att glädje är en av de viktigaste ingredienserna i såväl matlagning som i livet. Här tar vi humorn och smaklökarna på allvar.

 

alex


H​ej, Alexander Ahlin här.

Det är jag, som tillsammans med mitt köksteam, har den stora glädjen att ansvara för alla måltider som serveras här på Happy Tammsvik. Det är också jag som har kontakten med bönderna i närområdet för att hitta de allra bästa råvarorna för dagen. Just nu håller vi också på med våra egna odlingar - inom kort på en tallrik nära dig!

havtorn

Havtorn gånger 3, en given succé!
En dessert man verkligen kan mumsa i sig med gott samvete. Det finns nämligen få bär som är så fullspäckade med antioxidanter. Dessutom innehåller ett enda havtornsbär lika mycket C-vitamin som en hel apelsin. Och som om detta inte vore nog, så växer ju denna juvel så vackert nästgårds.

matsal


DU är Royal - och Freddie Mercury förstås!

Hela måltidsupplevelsen är viktig för oss, i allt från värdskap och stämning, råvaror, mat- och dryckespresentation till miljön. I herrgården finns fem matsalar i helt olika stilar för vi vill förstås att du ska komma tillbaka till oss; igen, igen och igen - och då få ge en ny happy upplevelse varje gång.

Happy-Green

Juicebar

Energized by
Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv

Lime