Beachvolley Summerparty vid Mälarens strand på Happy Tammsvik

Fitnesspark

I herrgårdens prunkade trädgård kan du träna med ​riktigt schyssta redskap samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten över Mälaren. Få upp pulsen i vår militära hinderbana med armgång, klätterrep och vinkelvägg eller bygg upp styrka och explosivitet i vårt fullt utrustade utegym.
Här ges du också möjlighet att sätta helt nya världsrekord i grenar du aldrig tidigare provat :-)

 

Militär hinderbana;

Klassiskt över- underhinder Monkey bar / Armgång Vinkelvägg med rep Krypa under nät BildäckBalansbrädor Balansgång Klätterrep Klättervägg Labyrint

Karta över den militära hinderbanan »

Utegym;

Axelpress, single stock Traktordäck BröstpressMarklyft Situps Rygglyft Latsdrag​

Övrigt;

Kanoter Beachvolley Fotboll Frisbee Pingis Strandspel Sjöbastu Inomhuspool Jacuzzi Bastu

Weekends;

Nybörjare eller elitidrottare? Du hittar din nästa träningsresa här »
monkeybars hinderbana

 

Utegym
pool
Kanoter på Happy Tammsvik vid Mälaren
Träningshelg på Happy Tammsvik
Yoga i solnedgång

 

Den bästa träningen är den som blir av!

Militär hinderban på Happy Tammsvik i Stockholm
Välta traktordäck i den militära hinderbanan på Happy Tammsvik i Stockholm

 

Bro-lympiska spelen!

Gillar du att tävla? Hos oss har du chans att sätta nya världsrekord.

Här på Happy Tammsvik får både kropp och knopp träning. Skrattmusklerna får sig en rejäl omgång i varje möte och den som vill utmana andra muskelgrupper gör det i vår fitnesspark. Delta gärna i vårt egna Bro-lympiska mästerskap och testa några av våra uppskrattade idrottsgrenar. Då de är helt unika så finns det förstås världsrekord att slå. Vågar du ​anta utmaningen?

60 meter däck
Vält ett traktordäck så fort som möjligt i 60 meter. Du tränar din funktionella styrka, explosivitet och snabbhet.

Kast med liten bollhavsboll
Kasta en lätt boll från bollhavet, så långt som möjligt. Att kasta en lätt boll är svårare än man tror. Det handlar om att hitta rätt teknik och att använda hela kroppen och inte bara armen.

Charmgång
Gå armgång genom banan så fort som möjligt, samtidigt som du drar dina bästa raggningsrepliker. Armgång tränar upp din styrka i rygg, underarmar och bröst. Raggningsreplikerna kommer att väcka skratt och ett gott skratt förlänger livet.

Nattkubb

Utmana polarna i ett parti kubb efter att mörkret fallit på. Vem fäller discokungen?

Boll-i-boll
Spela volleyboll med två bollar. Här är det fördel för de lag som kan hålla många bollar i luften.​


Håll-i-gång med stång

Gör så många marklyft som möjligt på kortast möjliga tid. Marklyft bidrar till starkare kropp, bättre rygghälsa och utvecklad muskulatur i såväl armar, ben och bål.

Jättekul-stötning
Kulstötning med jättekula i form av medicinboll. Längst stöt vinner. Kulstötning tränar upp din styrka, spänst, snabbhet och teknik. Och dessutom är det jättekul.

Sånggång
Gå balansgång så fort som möjligt samtidigt som du sjunger en utvald sång. Genom att träna upp din balans blir du både starkare och förebygger skador. Och att sjunga gör dig glad och frigör endorfiner som också bidrar till ett friskare liv.

Anna rekord i armgång

Nytt rekord! Ni tittar på Anna Dahlström. Rekordinnehavaren i damklassen i vår militära hinderbana. 13 stationer på den fantastiska tiden 2.14!! BOOM!

60 meter däck - välta traktordäck - en av grenarna i Happy Tammsviks Brolympiad

60 meter däck. En av grenarna som ingår i Bro-lympiska spelen där du har chans att sätta nytt världsrekord. En "lättare" variant på denna gren är att rulla däcket i stället för att välta. Allt är möjligt!

Kanoter - Kanadensare vid Mälarens strand på Happy Tammsvik

Kanoter

​Fyra kanoter (kanadensare) finns att låna
nere vid stranden, paddlar och
flytvästar i båthuset.
Sjöbastu vid bryggan på Happy Tammsvik

Pool / Relax / Sjöbastu

Pool, jacuzzi, bastu och sandstrand inomhus finner du i Lustgården. ​Vid bryggan hittar du två härliga sjöbastur. Ingår under din träningsweekend.
Boule

Femkamp

Boule, kubb, jätteplockepinn, rockringar, fotboll, brännboll, pingis, ​strandtennis, biljard. Här finns allt för en lyckad femkamp.
Pool och jacuzzi på Happy Tammsvik
Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och din träning. Vi vet av erfarenhet att energin lätt dippar efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi alltid serverar på frukosten. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv

Lime