Träningsweekend på Happy Tammsvik Stockholm

Träningsweekend
Alla våra träningshelger hittar du här »

19-21 maj 2017

Välkommen till en skön tränings- och inspirationshelg under ledning av 8877 Aktivitet. En härlig weekend som passar alla som tycker om att röra på sig och vara ute i friska luften. Här får du chansen att prova nya träningsformer, fördjupa dig i något du redan brinner för, hitta motivation, sätta nya mål,
ladda energi, livsnjuta och hitta nya träningskompisar. Dessutom möta och coachas
av bland andra kampsportaren och världsmästaren Rickard Nordstrand.
Antalet platser är begränsat!

Happy-Purple

Camp

Program:

Fredag:
Kl 15.00 Incheckning
Kl 16.00-17.00 Funktionell träning - 8877
Kl 17.00-18.30 Spa/Relax
Kl 18.30 Middag - Lyxtacos family style

Lördag:
Kl 07.30-08.15 Yoga - 8877
Kl 08.15 Frukost
Kl 10.30-12.00 Löpning/teknik - Michael Johansson
Kl 12.00-13.30 Lunch
Kl 13.30-14.30 Föreläsning - Mia Hultman "Värdeladda din vardag"
Kl 14.30 Energifika/mellanmål
Kl 15.30-17.00 Kampsportsinspirerat pass - Rickard Nordstrand
Kl 17.00 Spa/Relax
Kl 19.00 Trerätters middag

Söndag:
Kl 07.30-08.15 Rörlighet - 8877
Kl 08.15 Frukost
Kl 10.00 Team-pass - 8877
Kl 11.30 Lunch/Avslut

Läs mer om de olika träningspassen nedan.

Happy Camper Träningsweekend

Var?
Utom- och inomhus på Happy Tammsvik.
När?

Start 19 maj kl 15.00, avslut 21 maj kl 12.00.
Ta med?

Kläder för inom- och utomhusträning, badkläder.
Mer?

Sköna gästinstruktörer, föreläsare, god mat och dryck.
Pris?

3990 kr per person inklusive moms.
I priset ingår; samtliga träningspass, hotellrum (del i dubbelrum) 2 nätter, två frukostar, två luncher, mellanmål, två middagar samt fri tillgång till pool, jacuzzi, bastu, utegym, militär hinderbana, kanoter, beachvolley. Enkelrumstillägg; 300 kr.

Boka här

Träningsweekend på Happy Tammsvik Stockholm

Träningspassen

Kampsport för alla:
Funktionell styrka med kampsportsmoment. Effektiv och rolig träning. Utmanande utan att man behöver "slåss" med någon. Passar för alla och inga förkunskaper krävs. Vi kommer jobba i olika tidsblock och är utomhus om vädret tillåter.

Funktionell träning:
Ett utomhuspass där du använder och utmanar kroppens naturliga rörelsemönster och funktioner, såsom balans, koordination, spänst, styrka, rörlighet och kondition. Du kommer utmanas i övningar där du till större delar använder din kroppsvikt som belastning. Ett tufft pass där du får känna av både puls och styrka.

Yoga:

En fysisk dynamisk form av yoga extra anpassad för att skapa muskulär balans i kroppen. Med andningen i fokus utvecklar yoga din förmåga att lyssna inåt till kropp och sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans. Med yogan blir du smidig och stark samtidigt som det leder till förbättrad rörlighet i all annan träning.

Löpningens hemligheter;
Här får du knepen som gör din löpning glädjefylld, enklare och effektivare. Vi kommer praktiskt gå genom allt som kretsar kring löpning såsom uppvärmning, dynamisk stretch till löpskolning och teknik. Avslutningsvis kommer vi genomföra ett lättare intervallpass. Ett kul pass som passar ny- och medelnivå.

Rörlighet:
Rörlighetsträning har vi alla nytta utav, eftersom den ökar rörligheten i lederna och motverkar den muskelstelhet som belastande träning ofta leder till. Rörlighetsträning är ett utmärkt komplement till din övriga träning. En kropp är inte starkare än sin svagaste länk och vill du förbättra din löpstil, komma djupare i din knäböj eller helt enkelt bara bli starkare och smidigare så är denna träningsform det bästa valet.

Teamaktivitet:
Helgen avslutas med utmanande träning i mindre grupper. I detta träningspass använder vi den militära hinderbanan.

Rickard Nordstrand Kampsport

Rickard Nordstrand

Kampsportshjälten, stuntmannen, kändistränaren Rickard Nordstrand - fyrfaldig världsmästare i Thaiboxning. Denna helg kör han ett pass med målet att lära ut ​kampsport som ett träningskomplement som passar ALLA.

Löpcoach Michael Johansson

Michael Johansson

Lic. PT och Löpcoach som sprungit Lidingöloppet 10 gånger, många maror, genomfört flera Ironman, multisporttävlingar, Swiss Alpine Marathon... Denna helg ​ger Michael Johansson oss "löpningens hemligheter" i ett pass som passar såväl nybörjare som dig som springer på medelnivå.

Träningsinstruktörer 8877

8877 Aktivitet

Friskvårdsföretaget "8877 Aktivitet" drivs av Anna Dahlström och Christine Langvardt som har en bred bakgrund inom tränings- och instruktörsbranschen och är utbildade genom SAFE och AFAA. De bjuder inspirerande gruppträning med engagemang när den är som bäst.

Mia Hultman

Mia Hultman

Mia är en av Sveriges främsta värderingsexperter. I sitt dagliga arbete hjälper hon verksamheter med identitetsutveckling, utbildar och föreläser samt faciliterar förändring.

Denna helg bjuder hon på inspiration i föreläsningen "Värdeladda din vardag". Vi kommer få verktyg och träning i hur vår hjärna kan ge kroppen vägledning och extra energi på vägen mot våra mål och drömmar.

hg-utsikt
Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi vet vad som krävs när energin dippar. Vi vet hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under dagen. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv