Måla graffiti

Grafittievent på Happy Tammsvik

Detta ingår

Pris från: 490kr/person (beräknat på 25 personer)

Samtliga priser exkl. moms.

Play & spray - låt kreativiteten flöda med en sprayburk i handen.

Tillsammans med Graffiti Stockholm erbjuder vi denna uppskattade aktivitet under handledning av de bästa graffitiinstruktörerna. Spray & Play.

Släpp loss kreativiteten i dig själv och få ett minne för livet tillsammans med kollegorna. Paketet går att skräddarsy helt efter ert önskemål och passar perfekt som teambuildingaktivitet, till kickoffen eller som avslutning på konferensen.

Så här går aktiviteten till

Workshopen börjar med att ni välkomnas av Graffiti Stockholms värdar som berättar om upplägget. Alla sätter på sig skyddsoverall, handskar, skoskydd och munskydd. Ni ges en snabbkurs i graffiti med historia och inblick i konstformen samt hur en sprayburk fungerar.

När ni gått igenom grunderna är det dags att börja måla! Ni börjar med att måla fritt på en stor plastvägg och får under tiden tips och handledning för att riktigt lära känna denna fantastiska konstform. Under hela upplevelsen finns professionella handledare på plats för att guida er på bästa sätt.

När ni är varma i kläderna är det dags för en samarbetsövning eftersom Graffiti handlar mycket om att samarbeta och måla tillsammans. Sist men inte minst får ni skissa ihop en målning som sedan ska utföras på en riktigt vägg.

Är ni fler än 25 personer eller intresserade av ett skräddarsytt upplägg? Kontakta oss med er förfrågan så löser vi det.

 

najs

Graffiti

Graffiti är en form av konst där konstnärer använder olika ytor som väggar, byggnader och tågvagnar för att skapa sina verk. Det kan vara allt från enkla taggar till stora och detaljerade målningar. Många ser graffiti som ett uttryck för kreativitet och självuttryck

Sporta mera...

Konferenspaket för dig som vill bygga dina kollegor såväl mentalt som fysiskt, komma varandra närmare och låsa upp spärrarna inför dagens möte.

Sov under himlen

Välkommen till Glamping vid Mälarens strand. Våra lyxiga tält rymmer upp till 200 entusiastiska medarbetare. Bäddat och klart.

Skryt på nästa middag

Hos oss kan du (försöka) slå en världsmästare i bordtennis. Mikael Appelgren står redo att utmana dig och dina kollegor i århundradets match.

Här finns något för alla!

Spela biljard, pingis eller dart. Sjung karaoke, bada i poolen eller basta dig varm. Vi har aktiviteter som passar alla!

kikare
Där det finns hjärterum..

Här finns totalt 120 rum med sammanlagt 225 bäddar. 105 dubbelrum och 15 enkelrum. På Villa Mälargården finns 16 av dessa hotellrum som kan bokas för hela ditt sällskap för möte i exklusiv avskildhet. 

Resurs 10
Besök oss

Se anläggningen med egna ögon. Känn in atmosfären, bolla idéer med oss och upptäck alla möjligheter. Vi bjuder gärna på frukost, lunch eller middag i samband med visning. Du bestämmer!

Fler aktiviteter