Kan du slå en
världsmästare!?

Kan du vinna EN boll mot en världsmästare?

Detta ingår

Pris på förfrågan.

Samtliga priser exkl. moms.

På Happy Tammsvik vill vi erbjuda våra gäster aktiviteter utöver det vanliga. Det kan vi.

Ta chansen att slå en världsmästare tillsammans med kollegorna!

Genom vårt samarbete med den forne fyrfaldige världsmästaren i bordtennis; Mikael ”Äpplet” Appelgren kan vi erbjuda den exklusiva aktiviteten ” Kan du slå en världsmästare?!”

En inkluderande aktivitet där alla kan vara med och definitivt någonting att skryta med på nästa middag.

Mikael Äpplet Appelgren

Mikael Appelgren är en före detta svensk professionell bordtennisspelare och anses vara en av de största spelarna i sportens historia. Han var känd för sin exceptionella skicklighet och mångsidighet och dominerade bordtennisscenen under 1980- och 1990-talet.

Äpplet vann många titlar under sin karriär, inklusive flera världs- och europamästerskap både i singel- och dubbel. Han var särskilt känd för sina kraftfulla forehandsloopar, precisa servar och taktiska skicklighet vid bordet.

Utöver sina individuella prestationer var Äpplet en nyckelspelare i det svenska landslaget under dess guldålder och hjälpte Sverige att säkra flera segrar i prestigefyllda internationella tävlingar som Världsmästerskapen i lagbordtennis och Europamästerskapen i bordtennis.

smasha

Uppvisningsmatch

Vill ni hellre luta er tillbaka och titta på medan Äpplet & J-O Waldner gör upp i en rafflande match så kan vi med största sannolikhet även lösa det. Skicka en förfrågan så tar vi det därifrån.

Hjärngympa är bra och viktigt för psyket och hälsan. Att spela pingis gör dig faktiskt smartare. 

När du spelar pingis får hjärnan arbeta aktivt under hela träningen, vilket har många positiva effekter på din hälsa och välmående. Att spela pingis gör dig nämligen smartare och ökar inlärningsförmågan. Vill du förbättra inlärningen behöver du dock se till att träna och spela ungefär fyra timmar efter att du suttit i möte eller utbildning.

Där det finns hjärterum..

Här finns totalt 120 rum med sammanlagt 225 bäddar. 105 dubbelrum och 15 enkelrum. På Villa Mälargården finns 16 av dessa hotellrum som kan bokas för hela ditt sällskap för möte i exklusiv avskildhet. 

Resurs 10
Besök oss

Se anläggningen med egna ögon. Känn in atmosfären, bolla idéer med oss och upptäck alla möjligheter. Vi bjuder gärna på frukost, lunch eller middag i samband med visning. Du bestämmer!

happy_tammsvik_konferens-23

Skicka en förfrågan

Offert inom 1h

Vi återkommer med offert till dig inom en timme (gäller måndag – fredag mellan kl 08.00-17.00). 

Vill du hellre ringa? Slå oss en pling på 08-584 719 99

Offert inom 1 h

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Aktivteter till din konferens?
Hur hittade du till oss idag?

Fler aktiviteter