Konferenslokal Happy Tammsvik i Stockholm

Konferens

Den som säger att miljö inte påverkar har aldrig sett en solnedgång. Det är därför vi ser till att våra mötesrum inspirerar. Och att de alla är olika, liksom vi människor.

Roligare konferens!

Här finns rum för humor och tid för allvar. För konferens i uppsluppenhet och avskildhet. Möten med högt i tak eller endast himlen som tak. Traditionella möten, kreativa möten, viktiga möten och annorlunda möten. Möten i bassäng eller bollhav. Inga andra begränsningar än dina egna önskemål.

Våra konferenslokaler

Konferenslokal på Happy Tammsvik i Stockholm

Konferenserbjudanden

Möte i exklusiv avskildhet, säljkonferens eller utbildning. Workshop, julbord med kollegorna eller styrelsemöte. Här finner du aktuella erbjudande för er nästa konferens.

Solstolar på bryggan och ishink flamingo med herrgården i bakgrunden

Happy Summer Party

Come together. Beachvolley, grillbuffé, brasor, musik och dans under stjärnorna eller bara umgås. Bjud in till ett oförglömligt sommarparty vid Mälarens Strand.

Info, priser och boka

hg-utsikt

Fri ombokning av konferens

Fri ombokning för nybokning av konferens. Läget är ovisst. För så många. Osäkerheten är stor och krisen är ett faktum. I svåra tider får vi alla hjälpas åt lite extra. För att underlätta er planering i närtid ändrar vi därför våra bokningsregler och erbjuder fri ombokning på alla nybokningar som görs före 31 maj - och äger rum före 30 juni. Ombokning får ske under hela 2020 och i mån av plats.

Läs mer

Glad Påsk på Happy Tammsvik vid bryggan

Avskilda möten

Möte i exklusiv avskildhet i egen villa eller på egen våning i herrgården. Vi har flera olika alternativ för såväl stora som små möten. Här finner du några av våra mest efterfrågade paket ​och tack vare vår storlek, med flera olika byggnader, kan vi alltid hitta en lösning för just era önskemål. Från och med den 16 mars erbjuder vi fri ombokning på alla nybokningar.

Avskild konferens

Fiskar som har konferens

Aktiviteter

Av lek kommer glädje. Av glädje kommer gemenskap. Hos oss kan du utmana kollegorna i vår tuffa militära hinderbana, spela fotboll, beachvolley eller dyka djupt ner i den turkosblå poolen.
Här finns alla möjliga aktiviteter, för alla sorters sällskap. Även för ditt.

Till våra aktiviteter

Konferensgäster badar i pool

Mötesmodeller

Svenska Möten har tagit fram fem mötesmodeller som du kan ta hjälp av för att göra era möten bättre. Walk and Talk - Luft och promenad ger ny energi till dina tankar. Navigator - När du behöver ett superstrukturerat möte men där alla ska ha chans att komma till tals. Idéverkstad (även kallad Open Space) - Bolla idéer med medarbetare/kunder och hitta kreativa och nyskapande lösningar. När du vill ta upp frågor som det inte riktigt finns några direkta svar på. Uppkopplad - Vänd upp och ner på mötet, ha dator, telefoner på. Låt de bli en del av mötet. Strategi - När du ska göra upp en
långsiktig strategi för företaget, t ex lägga upp en affärsplan.

Vi hoppas att detta ska kunna bidra till inspiration till ert bästa möte. Vill ni diskutera vidare.
Kontakta gärna vår Bokning. De är proffs på framgångsrika möten!

Mer om mötesmodellerna

konferenslokal

Svenska Möten

Happy Tammsvik är utvald och stolt medlem i Svenska Möten. Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att ​Happy Tammsvik är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Happy Tammsvik äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanencertifierade eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se.

Svenska Möten sigill

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten​.

 

Frukt till konferens-fika
Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv