Corona safe to visit VISITA

Åtgärder vi vidtar för att minska smittspridningen av corona;

Säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare har alltid högsta prioritet. Vi följer rådande rekommendationer som kommer från myndigheter samt Visitas riktlinjer och vi har själva genomfört en rad åtgärder för att säkra situationen. Med den här informationen vill vi se till att du som gäst hos oss får information om vad vi gör för att du ska känna dig trygg med att ha ditt möte hos oss.

 

Avskildhet

» Vi har flera koncept som alltid erbjuder möte och boende i exklusiv avskildhet t ex Villa Mälargården och Herrgårdskonferens.

» Tack vare att vi har flera byggnader, kan vi vid önskemål erbjuda gruppen att bo i eget hus, ha konferens på egen våning etc. 
» Lunch och middag serveras aldrig på buffé hos oss.
» Vi har många olika matsalar i herrgården och ska tillgodose önskemål om egen matsal för de som önskar
» Alla grupper har eget kaffe / godisbord efter lunchen
» För de gäster som inte önskar frukostbuffé ​hittar vi tillsammans lösningar.

Som alltid uppmanar vi våra gäster om att vara ute så mycket som möjligt i den friska lantluften. Det stärker immunförsvaret. Extra viktigt nu!

Direkta åtgärder

» Våra fruktbufféer innehåller nu endast frukt med skal på
» Handsprit finns utplacerade i alla mötesrum och i offentliga miljöer. Den allmänna rekommendationen är dock att tvätta händerna noga med tvål och vatten.
» Personalen har tillgång till handsprit vid sina arbetsstationer.
» Alla våra 121 hotellrum har gröna växter som renar och förbättrar luftkvaliteten.
» Vi har tagit bort salt och peppar från borden i matsalarna, gäster får i stället be om detta så att vi kan torka varje behållare direkt efter användning.
» Hotellrumsnycklar desinficeras mellan varje gäst.
» Dörrhandtag torkas oftare med desinficering.
» Städning sker minutiöst i allmänna utrymmen och gås över med desinfektionsmedel minst två gånger per dag. Konferensbord, allmänna toaletter mm ytdesinficeras.
» Vi ökar användandet av engångshandskar
» Alla godis- och småkaksbufféer skyddas med lock och vi har utökat antalet tänger att plocka med 
» Serietidningar/ magasin / dagspress plockas bort
» Receptionsdisk och betalterminaler desinficeras ​flera gånger om dagen (blippa eller swisha gärna)
» ​Personal som rest i riskområden ​sätts i en vecka karantän. Provtagning vid hemkomst samt ett test efter fem dagar. 
» Vi vädrar mer än vanligt.
» Vi inför flexibla avbokningsregler*​

 

Konferens i avskildhet

Möte i exklusiv avskildhet i egen villa eller på egen våning i herrgården. Vi har flera olika alternativ för såväl stora som små möten. Nedan finner du några av våra mest efterfrågade paket ​och tack vare vår storlek, med flera olika byggnader, kan vi alltid hitta en lösning för just era önskemål.
Kontakta oss
, så löser vi.

Konferenserbjudande på Villa Mälargården i exklusiv avskildhet

Möte i egen villa

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuder vi exklusivitet i egen villa med bland annat egen kock och värdinna, tempererad utomhuspool, bastu, gym, biljardrum och salong.

Läs mer

The Jungle - mötesrum by Happy Tammsvik

Herrgårdskonferens i avskildhet

Welcome to The Jungle! För den mindre gruppen som önskar arbeta lite mer avskilt i vacker herrgårdsmiljö har vi i samarbete med neurodesignern, Isabelle Sjövall, skapat en grönskande oas för mänskligt hållbara möten. Här bjuds också egen salong och balkong samt 11 hotellrum.

Info, priser och boka

Mälarhallen

Dygnskonferens i avskildhet

Dygnskonferens är vårt ordinarie helpensionspaket som gäller måndag till fredag. Konferens i eget hus eller på egen våning, boende i eget hus samt alla måltider i egen matsal.

Läs mer

Flamingo för sex personer i möte

It's all yours - Hyr hela stället

Ett exklusivt erbjudande där ni hyr hela anläggningen i fullständig avskildhet till ett fast pris. I detta paket ingår ALLT under ett dygn för upp till 200 gäster.

Läs mer

Solstolar på bryggan och ishink flamingo med herrgården i bakgrunden

Happy Summer Party

Come together. Beachvolley, grillbuffé, brasor, musik och dans under stjärnorna eller bara umgås. Bjud in till ett oförglömligt sommarparty vid Mälarens Strand.

Läs mer

Konferenslokal

Dagkonferens in privacy

En dagkonferens in privacy passar er som vill mötas i egen byggnad och få era måltider serverade i egen matsal. Tips! Köp till transport och åk i samlad trupp från arbetet och tillbaka.

Läs mer