Direkta åtgärder
» Våra fruktbufféer innehåller nu endast frukt med skal på
» Handsprit finns utplacerade i alla mötesrum och i offentliga miljöer. Den allmänna rekommendationen är dock att tvätta händerna noga med tvål och vatten.
» Personalen har tillgång till handsprit vid sina arbetsstationer.
» Alla våra 121 hotellrum har gröna växter som renar och förbättrar luftkvaliteten.
» Vi har tagit bort salt och peppar från borden i matsalarna, gäster får i stället be om detta så att vi kan torka varje behållare direkt efter användning.
» Hotellrumsnycklar desinficeras mellan varje gäst.
» Dörrhandtag torkas oftare med desinficering.
» Städning sker minutiöst i allmänna utrymmen och gås över med desinfektionsmedel minst två gånger per dag.Konferensbord, allmänna toaletter mm ytdesinficeras.
» Vi ökar användandet av engångshandskar
» All handhälsning ersätts med bugning (japansk hälsning)
» Alla godis- och småkaksbufféer skyddas med lock och vi har utökat antalet tänger att plocka med
» Serietidningar/ magasin / dagspress plockas bort
» Receptionsdisk och betalterminaler desinficeras flera gånger om dagen (blippa eller swisha gärna)
» Personal som rest i riskområden sätts i två veckors karantän
» Vi vädrar mer än vanligt
» Vi inför flexibla avbokningsregler*