Vinter herrgård med skylt follow your heart

Konferenserbjudanden Sportlov

För vecka 8 och 9 har vi nu laddat ​upp med massor av prisvärda specialerbjudanden till er nästa konferens. Livsnjutning, energi och nostalgi. Allt är möjligt! I alla paket har ni dessutom fri tillgång till Relax med inomhuspool, jacuzzi, bastu och bar, två Sjöbastur vid bryggan, biljard, pingis, utegym mm.

Konferenslokal

Sportlovsdeal 2 för 1

Få 50% rabatt på boendet när ni bokar er konferens under vecka 8, 9 och 10. Dessutom ingår Sjöbastu och massa fria aktiviteter.

Info, priser och boka

Konferenslokal med fåtöljer

Relax & Music

Mer glädje! Små extra detaljer i och kring mötet som gör oss glada. Snabbt, enkelt, gott, genomtänkt. Och roligt.

Info, priser och boka

Röd och rosa spark parkerad vid bryggan vid Happy Tammsviks herrgård

Nostalgi

Take Back Time! Sportlov som vi minns det. Skridskor, kicka spark, varm choklad med vispgrädde, poolbad och bastu med polarna, bio med popcorn, spelkväll...

Info, priser och boka

Konferenslokal med energiljus

Energi

Sporta på sportlovet och ladda batterierna. Högst energi vinner! Här bjuds ett konferenspaket för dig som vill bygga dina kollegor såväl mentalt som fysiskt, komma närmare och låsa upp spärrarna inför dagens möte.

Info, priser och boka

Sjöbastu

Sjöbastu

Alldeles invid Mälarens strand, vid vår brygga, ligger två härliga sjöbastur vid namn Flotta Lotta och Sebastuan. Här kan du njuta av värmen till strålande sjöutsikt. I sjöbastun finns också en lucka i golvet för den som vågar hoppa rakt ner i vattnet! Varje bastu rymmer upp till 12 personer.

Basta la Vista »

pool

Fria aktiviteter

Vi har ett flertal aktiviteter som ingår kostnadsfritt för våra gäster; inomhuspool, bastu, utegym, militär hinderbana, beachvolley, pingis, kanoter, fotboll, cyklar, biljard, gåstavar mm.

Fria aktiviteter

Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv

Lime