Dygnskonferens

Detta ingår

2595 kr/person (enkelrum)
2195 kr/person (dubbelrum)

Samtliga priser exkl. moms.

En konferens fylld med puls för både hjärta och gärna? - Ja, hjärna det!

Vårt hotell erbjuder moderna konferensfaciliteter med panoramautsikt över Mälaren fina strandlinje. Här på anläggningen finns möjligheterna för träning och aktivitet där alla kan vara delaktiga i sitt tempo.

Med vårt konferenspaket får ni inte bara tillgång till förstklassiga mötesutrymmen utan också en bekväm övernattning i en av våra charmiga rum. När arbetsdagen är över kan ni slappna av och njuta av en mängd fria aktiviteter som passar alla intressen och åldrar. Från avkopplande stunder vid våra simbassänger och relaxavdelning till spännande utomhusaktiviteter i den omgivande naturen – det finns något för alla att uppskatta.

Men det är inte allt – vår nybyggda bar- och speldel under herrgården är platsen där samvaro med kollegor tar en ny nivå av kul. Här kan ni njuta av god mat och dryck i en avslappnad atmosfär samtidigt som ni utmanar varandra i en rad roliga spel och aktiviteter. Det är den perfekta miljön för att stärka teamet och skapa minnen som varar.

psst

Hänget för bästa gänget!

Här på Happy Tammsvik tar vi hänget på allvar – det ska alltid finnas något att kul att göra!

I vår pub- och aktivitetsavdelning under Herrgården kan ni samlas för att prata, dansa, sjunga, prova och såklart spela rundpingis innan och efter middagen!

Sporta mera...

Konferenspaket för dig som vill bygga dina kollegor såväl mentalt som fysiskt, komma varandra närmare och låsa upp spärrarna inför dagens möte.

Sov under himlen

Välkommen till Glamping vid Mälarens strand. Våra lyxiga tält rymmer upp till 200 entusiastiska medarbetare. Bäddat och klart.

Skryt på nästa middag

Hos oss kan du (försöka) slå en världsmästare i bordtennis. Mikael Appelgren står redo att utmana dig och dina kollegor i århundradets match.

Här finns något för alla!

Spela biljard, pingis eller dart. Sjung karaoke, bada i poolen eller basta dig varm. Vi har aktiviteter som passar alla!

Där det finns hjärterum..

Här finns totalt 120 rum med sammanlagt 225 bäddar. 105 dubbelrum och 15 enkelrum. På Villa Mälargården finns 16 av dessa hotellrum som kan bokas för hela ditt sällskap för möte i exklusiv avskildhet. 

Resurs 10
Besök oss

Se anläggningen med egna ögon. Känn in atmosfären, bolla idéer med oss och upptäck alla möjligheter. Vi bjuder gärna på frukost, lunch eller middag i samband med visning. Du bestämmer!

emil_puff

Skicka en förfrågan

Offert inom 1h

Vi återkommer med offert till dig inom en timme (gäller måndag – fredag mellan kl 08.00-17.00). 

Vill du hellre ringa? Slå oss en pling på 08-584 719 99

Offert inom 1 h

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Aktivteter till din julbordskonferens?
Hur hittade du till oss idag?

Fler paket

Se alla →