Take off

happy_tammsvik_kondis-2

Detta ingår

2595 kr/person (enkelrum) 2195 kr/person (dubbelrum)

Samtliga priser exkl. moms.

Vi bjussar på bussar!

Internationellt nära - endast 40 minuter från Arlanda och Bromma.

Inkluderat transport: För att göra er resa så smidig som möjligt, erbjuder vi inkluderat transportalternativ för att transportera er grupp till och från vår vackra anläggning.

Frihet att njuta: Hos oss är avkoppling lika viktigt som arbete. Därför ingår tillgång till våra simbassänger, pooler och relaxavdelning i priset för er konferens. Ta en paus från mötena och njut av att bada eller bara koppla av vid poolkanten.

Kreativa mötesutrymmen: Våra mötesrum är designade för att främja kreativitet, samarbete och produktivitet. Oavsett om ni behöver en intim plats för diskussioner eller en större sal för presentationer, så har vi rummen som passar era behov.

Utsökt mat (och hembakt till fikapausen): Under er vistelse hos oss kommer ni att bortskämmas med läckra måltider och förfriskningar. Vår meny är noggrant utformad för att tillgodose olika smaker och kostpreferenser.

Naturskön miljö: Happy Tammsvik är omgiven av vacker natur och erbjuder en fridfull atmosfär som inspirerar till både arbete och rekreation.

skaka

Hänget med gänget!

Här på Happy Tammsvik tar vi hänget på allvar – det ska alltid finnas något att kul att göra!

I vår pub- och aktivitetsavdelning under Herrgården kan ni samlas för att prata, dansa, sjunga, prova och såklart spela rundpingis innan och efter middagen!

Sporta mera...

Konferenspaket för dig som vill bygga dina kollegor såväl mentalt som fysiskt, komma varandra närmare och låsa upp spärrarna inför dagens möte.

Sov under himlen

Välkommen till Glamping vid Mälarens strand. Våra lyxiga tält rymmer upp till 200 entusiastiska medarbetare. Bäddat och klart.

Skryt på nästa middag

Hos oss kan du (försöka) slå en världsmästare i bordtennis. Mikael Appelgren står redo att utmana dig och dina kollegor i århundradets match.

Här finns något för alla!

Spela biljard, pingis eller dart. Sjung karaoke, bada i poolen eller basta dig varm. Vi har aktiviteter som passar alla!

Där det finns hjärterum..

Här finns totalt 120 rum med sammanlagt 225 bäddar. 105 dubbelrum och 15 enkelrum. På Villa Mälargården finns 16 av dessa hotellrum som kan bokas för hela ditt sällskap för möte i exklusiv avskildhet. 

Resurs 10
Besök oss

Se anläggningen med egna ögon. Känn in atmosfären, bolla idéer med oss och upptäck alla möjligheter. Vi bjuder gärna på frukost, lunch eller middag i samband med visning. Du bestämmer!

emil_puff

Skicka en förfrågan

Offert inom 1h

Vi återkommer med offert till dig inom en timme (gäller måndag – fredag mellan kl 08.00-17.00). 

Vill du hellre ringa? Slå oss en pling på 08-584 719 99

Offert inom 1 h

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Aktivteter till din konferens?
Hur hittade du till oss idag?

Fler paket