Nu tar vi ett nytt grepp om godsakerna i bageriet vilket innebär att allt vitt raffinerat socker byts mot alternativ som gör våra mötesgäster både piggare och gladare.
Kladdkaka på mörk choklad och svarta bönor, choklad- och avokadotryffel, raw banan med hallonkräm, rosa drinkar och no cold-bars som skyddar ditt immunförsvar. Det är några av de delikatesser som numera också serveras på vår nya fikabuffé. Syftet är att bjuda på nya happy smakupplevelser men också att göra gästernas hjärtan lite extra glada då allt raffinerat vitt socker uteslutits.
- Vitt socker bidrar till en ojämn sockernivå i kroppen och därmed påverkar humöret. Med jämnare intag av socker mår du bättre och blir gladare vilket självklart är något vi vill bidra till här på Happy Tammsvik, säger vår köksmästare Helena Landar som för tillfället utbildar sig till kostrådgivare med inriktning på lågkolhydratkost och hur det påverkar kropp och välbefinnande. Hon är även aktuell som en av deltagarna i Årets Möteskock 2016.
Läs hela pressmeddelandet här »
Recept på en våra populära tårtor som bakas utan vitt socker finner du här »
Se "Sockerfilmen" här »