Polkasemlor, traditionella semlor med mandelmassa, semlor med smak av Cognac, jordgubbar och choklad eller med Nutella och yoghurtgrädde. Vår Helena tipsar om årets favorit.
Fettisdagen 2016, tisdagen den 9 februari. Även om vi inte är så mycket för att följa gamla traditioner så finns det vissa saker vi håller fast vid. Semlor på Fettisdagen är en sådan - och då gör vi det förstås på eget vis.

Vårt bageri i herrgården bjuder i år på polkasemlor, traditionella semlor med mandelmassa, semlor med smak av Cognac, jordgubbar och choklad och den som väntas bli årets favorit; Nutella och yoghurtgrädde.
Helena tipsar;
1. Byt ut mandelmassa mot Nutella. Recept på hemmagjord Nutella
finner du här »
2. Blanda grädden med äkta turkisk yoghurt
3. Bjud in dina vänner på en kvällsfika och njut tillsammans. Krydda upplevelsen med lite extra glädje genom att sätta små budskap på semlorna.
Trevlig tisdag!