Dj - show - trubadur - frågesport

Underhållning

Psst! Du vet väl om att du får en offert tillbaka inom 1h

Roliga aktiviteter fördjupar gemenskapen. Utforska våra förslag nedan eller utmana oss med egna idéer! Från middagsshower till konserter, vi har ett brett utbud av artister och underhållning att erbjuda.

DJ

Lyft kvällen med en erfaren DJ från vårt stall, specialiserade på konferenser och företagsevent. Med flexibilitet och lyhördhet anpassar de sig till din publik och erbjuder olika musikstilar som house, schlager och rock. Vi tillhandahåller även all nödvändig ljud- och ljusutrustning för den ultimata partyupplevelsen.

Musikfrågesport

Trubadurer leder en rolig musikquiz där du får gissa låtar och artister. Frågorna varierar mellan olika genrer och det finns något för alla. Perfekt för en avslappnad stund efter middagen, antingen i grupp eller individuellt.

Mer underhållning...

The suit & tie dinner show

En show utöver det vanliga

De två välklädda herrarna i Suit & Tie har finslipat på sin egenartade form av middagsunderhållning i över 12 år. Resultatet är en upplevelse utöver det vanliga. I en trestegsraket bygger de upp stämningen under middagen.

Med en kombination av energisk entusiasm, humor och galenskap förmedlar de en sådan glädje och energi att publiken omöjligen kan sitta oberörd. 

Johan & Håkan

Rutinerade som få

Partyduon Johan & Håkan har mer rutin än de flesta i branschen med närmare 2000 spelningar i bagaget. Folkparksturnéer, afterski i Fjällen och Alperna och massor av företagsgig​. Här föreslår vi ett helkvällspaket bestående av akustisk musik till fördrinken, spontan musikfrågetävling till kaffet och covershow senare på kvällen, där betoningen ligger på 70-, 80- och 90-talens många hits. Med detta uppskattade upplägg och en stor skopa humor lyfter de festen till oanade höjder!

Silent Disco

Pröva någonting nytt!

Silent disco är ett koncept där man använder hörlurar med flera kanaler för att nå ut med olika sorters musik eller verbala budskap samtidigt. Gästen väljer med en knapp på hörluren vilken kanal dom vill lyssna på.

Man kan också styra sin egen volym efter smak med en volymkontroll på hörluren

Pris: minimipris 5000kr + 95kr/hörlur

Alla aktiviteter