Vem är nästa mästare?

Teambuilding

Psst! Du vet väl om att du får en offert tillbaka inom 1h

På Happy Tammsvik finns optimala förutsättningar för att genom roliga aktiviteter bygga framgångsrika team. Med stora gräsytor, skog, egen strand och brygga vid Mälarens vatten kan vi arrangera flera teambuildingaktiviteter med olika inriktning och för både små och riktigt stora grupper.

Mer teambuilding...

Happy Hour

Happy Hour

Passar alla!

Happy Hour är en galet rolig och populär teamtävling. Aktiviteten bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid sex stationer och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som ni ställs inför. Fem övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt.

Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung!
Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tid: 1 timme
Antal deltagare: 6 – 180 personer
Pris: Startavgift 4 500 kr + 350 kr per person

Uppdraget

Samarbete & kommunikation

En mycket uppskattad aktivitet som bygger på samarbete och kommunikation inom gruppen. Gruppen delas in i lag, där varje lag får ett uppdrag att utföra under tidspress. Uppdraget består av ca 30 olika delmoment av olika karaktär och svårighetsgrad, samt ett frågekompendium med 100 allmänbildande frågor.

Utrustningen man får till sin hjälp består bland annat av en digitalkamera, några pappersark, ett snöre, en penna och en plastpåse. Inte riktigt alla medel är tillåtna för att klara uppdraget, men nästan!

Tidsåtgång: 2 timmar (utförs utomhus)
Antal deltagare: Upp till 400 personer
Pris: 595 kr per person (minimipris 12 500 kr)

Beach Party

Mingelaktivitet

Här ​bjuds en ovanligt trevlig mingelaktivitet där ett flertal olika aktiviteter ​skapar en härlig come together-stämning på stranden. Tanken bakom aktiviteten är att den inte ska vara så uppstyrd, utan deltagarna väljer fritt vad de vill göra. ​

Här finns fyra kajaker och lika många kanadensare, SUP’s och boulespel.

En beachvolleybollplan, krocket- och kubbspel, solstolar och ​musikanläggning.​ Guide finns på plats med instruktioner​.

Tid: 1-3 timmar
Antal deltagare: Max 50 personer
Pris: 15 000 kr

Teambuilding

Lär känna varandra & ha roligt

Vår grundambition med programmet är att deltagarna skall lära känna varandra, ha roligt, jobba tillsammans och skapa tankar kring teamarbete som de sedan skall kunna överföra till dagligt arbete och organisation.

Gruppen kommer att få olika praktiska och utmanande problem att lösa och för att klara av dem kommer det att krävas att de samarbetar på ett effektivt sätt. Varje övning kommer att följas upp med en feedbackstund, och vi kommer vid vissa tillfällen att återkoppla övningar till olika modeller om
teamarbete. De modeller vi använder oss av är FIRO- cirkeln om hur en grupp utvecklas över tiden och GRIP- modellen om vilka faktorer som skapar ett fungerande team.

Vi avslutar övningarna med att summera deltagarnas intryck och erfarenheter och hur de kan ta med sig dessa i framtiden och relatera dem till vardagssituationer.

Tidsåtgång: 3 timmar
Deltagare: 5-40 personer
Pris: 1295 kr/person (minimipris: 20 000 kr)

Mousetrap

samarbeta & kommunicera

Mousetrap är en rolig aktivitet som utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera. Den kräver dessutom att lagen är kreativa, uppfinningsrika och kan arbeta under tidspress.

Gruppen delas in i flera lag som tillsammans ska bygga en avancerad råttfälla på begränsad tid. Varje lag skall konstruera en unik del av anordningen och varje del skall kunna starta nästföljande del, därför är alla lag beroende av varandras resultat.

Alla lag får en bestämd mängd material och verktyg samt en unik mekanisk detalj (t.ex. en liten tågbana eller sparkande leksaksfotbollspelare).

När ni i slutet av uppdraget startar råttfällan kommer det att se ut som en jättelik domino där varje rörelse alltså kan följas av varandra. Förhoppningsvis har alla delar byggts rätt och så att råttan fastnar i fällan och ett stort jubel utbryter!

Rekommenderat antal per lag 4-6 personer.
Aktiviteten kan utföras både inom- och utomhus.

Tid: 1,5 timme
Antal deltagare: Obegränsat.
Pris: 3 200 kr per lag (minimipris 8500 kr)

Mästarnas mästare

Mästarnas mästare

Vem går hem som mästare?

Ni har sett originalet på tv och vill givetvis veta vem som är Mästarnas Mästare på ert företag. Detta är en riktigt rolig och utmanande aktivitet där massor av talanger sätts på prov.

Vi bygger upp en enklare arena där grenarna kan innehålla bland annat: skytte, teamhinderbanor, cykelstafett, com-radioorientering, klättermoment, styrka, uthållighet, pannbens-utmaningar, sammarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar.

Under tävlingen samlar deltagarna individuella poäng med hjälp av sitt lag. Lagbyte sker dock under tävlingens gång, det gäller alltså att vara en bra lagspelare för att vinna. Alla i laget kommer aktivt att delta på nästan samtliga moment, men på några grenar måste ni utse någon att utföra t.ex. ett klättermoment eller styrkeprov.

De deltagare som fått ihop flest individuella poäng gör sedan upp i en rafflande final om vem som koras till Mästarens Mästare på just ert företag!

Tid: 2 timmar
Antal deltagare: 12- 250 personer
Pris: 595 kr per person (Minimipris: 8500 kr)

Alla aktiviteter