roliga aktiviteter 1 h från Stockholm

Natur & äventyr

Nu är det dags för äventyr!

Happy Tammsviks unika läge med stor egen mark och vatten erbjuder er ett enormt utbud av såväl lugna naturupplevelser som fartfyllda actionäventyr. Strövtåg i den vackra naturen eller spännade mountainbikecykling, en kajaktur på den spegelblanka sjön eller flyg över vågorna med RIB- båtar.

Safari med 4-hjuling

På Ådö, bara 5 minuter från Tammsvik, får ni en upplevelse utöver det vanliga med våra 4-hjuliga motorcyklar.

Den utmanade banan är ett par kilometer lång och går genom en fantastisk natur där ni får manövrera motorcyklarna över stock och sten och genom trixiga passager. Det finns även partier där ni får känna farten. Hjälmar finns att låna liksom overaller, glasögon och handskar. Skor efter väder.

Tid: 1,5 timme
Antal: 3 – 12 personer per tur
Pris: 1 500 kr /person (minimipris 12.500 kr)

Safari i Ådö på 4-hjuling
najs

Hinderbana

Vår egen hinderbana, med hela 13 hinder, ger er en rejäl utmaning. Även om den är byggd för att likna de militära hinderbanorna är den gjord så att också de som inte tränat tidigare ska kunna ta sig runt. Hinderbanan funkar som ett bra träningspass eller som en kul gruppaktivitet. Våra instruktörer lägger upp banan och träningen så att det passar för er grupp.

Tid: ca 1 timme
Antal: upp till 60 personer
Pris: 195 kr/person (minimipris 4500 kr)

Paddla kajak

En-nära-naturen-upplevelse! I stabila en- eller tvåmanskajaker paddlar vi på Mälaren. Vi lägger upp rutten efter väder, vind och gruppens förmåga. Våra instruktörer är mycket erfarna och kunniga så att säkerheten ligger hela tiden på en mycket hög nivå samtidigt som ni får många bra tekniktips. Dessutom vet de vart det finaste klipporna och stränderna ligger så vi kan gå i land för att ta en fikapaus.

Tid: 1,5 timme
Antal: 3 – 12 personer per tur
Pris: 1 195 kr /person (minimipris 9500 kr)

frisktvagat

Ett rep, ett stup och du.

Här får ni en riktig adrenalinkick, firning är en utmanande aktivitet som kräver mycket förtroende och kommunikation. Med hjälp av klätterutrustning får ni fira er ner för ett högt stup. Efter noggranna instruktioner och under strikt ledning av våra instruktörer bygger vi ett säkerhetssystem, där deltagarna får hjälpas åt att säkra, guida och motivera varandra. Firning är en utmaning med stort genomslag. Det ger såväl en adrenalinkick som en upplevelse fylld med förtroende och stolthet. Med duktiga instruktörer och med hög säkerhet kan vi erbjuda firning på flera olika platser.

Kombineras med fördel tillsammans med aktiviteten RIB Charter, då tar aktiviteten 3 timmar.

Tid: 1,5 timme
Antal deltagare: 5 – 20 personer
Pris: 895 kr/pers (minimidebitering om 8500 kr)

Segway

uppe med tuppen!

Ett annorlunda och roligt sätt att uppleva vår fina natur är att följa med oss på en segwaytur. Vi har 11 stycken ”Segway x2. som är utrustad med bredare hjul vilket gör dem stabilare och mer terränggående så att vi kan köra på nästan alla underlag. Alla kan köra segway och man lär sig av våra instruktörer på bara några minuter.

Tid: ca 1 timme
Antal: 4-10 personer per tur
Pris: 995 kr/pers (minimidebitering 12.500 kr)

Boot-camp

Fullt flås

Med en klart militärinspirerad aktivitet tar våra instruktörer er genom en rolig träning eller tävling som pressar de flesta av era förmågor. Hinderbana, skytte, granatkastning, terränglöpning med udda inslag och ett vattenmoment (för de som vill) är de grenar som ingår. Våra instruktörer kommer se till att ni ger järnet, sjunger och springer i takt.

Tid: 1- 2 timmar
Antal: upp till 200 personer
Pris: 495 kr per person (minimipris 9 500 kr)

Mountainbike

något för hela kroppen

Runt Happy Tammsvik finns massor med härlig cykelterräng. Våra instruktörer kommer ut med cyklar och hjälmar och lägger upp rutten där tempot bestäms efter gruppens förmåga. Vi cyklar på robusta och lätthanterliga mountainbikes på alla typer av underlag. Kan du cykla kan du vara med!

Tid: ca 1-3 timmar
Antal: 4-40 personer
Pris: 995 kr per person minimipris 12.500 kr

utmana kollegorna!

Rib-charter

När du väljer att följa med på en RIB- tur får du ta del av en av skärgårdens extremaste båtupplevelser, RIB- båtarna bemästrar all typ av sjö, manöveregenskaperna och kraften från motorerna ger en härlig känsla. Det går inte att komma ifrån den äventyrliga, pirrande känslan som infinner sig när man åker med en snabb båt bland kobbar och skär. Vi lovar att det blir en upplevelse ni sent kommer att glömma. Våra erfarna förare tar er fram i Mälarens vatten som om det vore deras egen bakficka. Ni får låna flytoverall, mössa, vantar och glasögon.

Kombineras med fördel tillsammans med aktiviteten ”firning nedför stup”, då tar aktiviteten 3 timmar.

Tid: 1-3 timmar
Antal: 12 personer/ RIB-båt. 4 – 200 personer
Pris: 25 000 kr per RIB-båt

Alla aktiviteter