Carola - musikunderhållning

Musikunderhållning

En aktivitet som till en början enbart verkar rolig visar sig ofta ha ett djupare syfte och mening. När man som grupp delar en positiv upplevelse stärks banden mellan deltagarna. Man får en gemensam referenspunkt och alla kan delta på lika villkor. Titta närmare på våra förslag nedan. Men du får också gärna utmana oss! Självklart har vi massor av artister, aktiviteter och underhållningsförslag
utöver dessa. Middagsshower, magiker, coverband, stand-up comedy, konserter,
klassisk musik, dansband, föreläsare...

MUSIKFRÅGESPORT
 

Vem skrev texten och vem sjöng just den där sången? En eller flera trubadurer leder frågesporten. De blandar frågor friskt mellan genrer och kring allt som har med musik att göra. Musikstycken spelas upp, ibland bara ett ackord, så det gäller att vara snabb att svara eller att sjunga med. Lättsam underhållning som alla kan vara med på, gruppvis eller individuellt. Trevligt exempelvis efter middagen till kaffet.

Tid: 1 timme
Pris: från 7 000 kr
Antal: upp till 100 personer

DJ

​Förhöj kvällstämningen med en DJ. I vårt DJ-stall återfinns enbart DJ’s med lång erfarenhet av konferens- och företagsevent. ​De är lyhörda, flexibla och alltid tillmötesgående. Självklart finns det möjlighet att välja olika inriktningar, såsom house, schlagers, rock etc, men våra DJ’s har hela bredden och anpassar sig alltid efter publiken på plats. Vid bokning ingår också den ljud- och ljusutrustning som krävs för att det ska bli den ultimata party upplevelsen för gästerna.

Pris:
från 8 500 kr
(Inkl. ljud- och ljusteknik för upp till 100 personer)

THE SUIT & TIE DINNER SHOW

De två välklädda herrarna i Suit & Tie har finslipat på sin egenartade form av middagsunderhållning i över 12 år. Resultatet är en upplevelse utöver det vanliga. I en trestegsraket bygger de upp stämningen under middagen. Med en kombination av energisk entusiasm, humor och galenskap förmedlar de en sådan glädje och energi att publiken omöjligen kan sitta oberörd. Suit & Tie fungerar utmärkt för internationella grupper och vid middagar där man inte känner varandra så väl. Show är avväpnande och tar ner alla gäster på samma nivå, vilket gör att man som gäst vågar lätta på slipsknuten och släppa loss lite extra. Suit & Tie har underhållit konferensgäster i över tolv år och många tusen människor har dansat, skrattat,
sjungit och hoppat till deras show!

Pris: 54 000 kr
(Inkl. ljud- och ljusteknik och tekniker för upp till150 personer)
JOHAN & HÅKAN
 
Partyduon Johan & Håkan har mer rutin än de flesta i branschen med närmare 2000 spelningar i bagaget. Folkparksturnéer, afterski i Fjällen och Alperna och massor av företagsgig​. Här föreslår vi ett helkvällspaket bestående av akustisk musik till fördrinken, spontan musikfrågetävling till kaffet och covershow senare på kvällen, där betoningen ligger på 70-, 80- och 90-talens många hits. Med detta uppskattade upplägg och en stor skopa humor lyfter de festen till oanade höjder!
Johan & Håkans upplägg:
Soft akustisk mingelmusik i inledningen av kvällen
Musikfrågetävling till kaffet
Covershow till dansen till senast kl. 01.00

Pris: 30 000 kr
(Inkl. ljud- och ljusteknik)

 

Samtliga priser är exklusive moms.

Till alla aktiviteter

Happy Tammsvik