Pepparkakshus

Julaktiviteter 

J​ULBYGGET - PEPPARKAKSBYGGE
 
Att bygga pepparkakshus är en mysig, trevlig och prestigelös aktivitet i goda vänners lag. Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Med julmusik och en stor dos kreativitet skapar vi den genuina julkänslan.

Tid: ca 1,5 timme
Antal: max 200 deltagare
Pris: Startavgift 4 500 kr + 300 kr per person
TOMTEVERKSTADEN
 
Tomteverkstaden är för alla som älskar julpyssel och tävlingar. Med hjälp av julens alla hemligheter kommer vi försöka att sätta er lite på det hala. Här krävs finess, kreativitet samt samarbete i gruppen för att lösa alla hemligheter. En kul och mysig inomhusaktivitet i julens tecken är vad deltagarna har att se fram emot.

Tid: ca 1,5 timme
Antal: max 200 deltagare
Pris: Startavgift 4 500 kr + 300 kr per person

JULRUSCHEN

Med ”rulla nöten”, ”bygga skumtomten” och 10 andra julinspirerande utmaningar busar vi till det lite extra under 1 timme. Vi delar in er i lag och sedan väljer ni själva ut er egen Tomtenisse som ska möta de övriga lagens Tomtenissar i roliga utmaningar.

Tid: 1 timme
Antal: Max 80 personer
Pris: Startavgift 4 500 kr + 300 kr per person
JUL-IS
 
Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.

Tid: 1,5 timme
Antal: Max 300 deltagare
Pris: 1995 kr/block + 295 kr per person

KLAPPJAKTEN

Precis som det låter är detta en fartfylld julklappsjakt där man lagvis skall försöka lösa så många julrelaterade uppgifter som möjligt. Men tiden är knapp och uppgifterna många. Här går inget att ta för givet, utan det gäller att alla i laget plockar fram sina vassaste tävlings-(ren)horn för att ha en chans att ta hem första priset.

Tid:
1,5 timme (utomhus)
Antal:
​Max 300 deltagare
Pris:
Startavgift ​4 500 kr startavgift, plus 295 kr kr per person.

JULTIPSET

Jultipset är för er som vill göra något roligt men kanske har lite ont om tid. Här kan ni se fram emot en annorlunda tipspromenad, med mycket kluriga överraskningar, i 24 delar med julen som tema. Tipspromenaden görs lagvis och är utplacerad i ert närområde; utom- eller inomhus.

Tid:
ca 1 timme
Antal:
Max 300 deltagare
Pris:
Startavgift 4 500 kr+ 95 kr per person

 

Samtliga priser är exklusive moms.

Till alla aktiviteter

jul2