​Konferens i avskildhet

Möte i exklusiv avskildhet i egen villa eller på egen våning i herrgården. Vi har flera olika alternativ för såväl stora som små möten. Nedan finner du några av våra mest efterfrågade paket ​och tack vare vår storlek, med flera olika byggnader, kan vi alltid hitta en lösning för just era önskemål. Kontakta oss på bokningen, så löser vi; bokningen@happytammsvik.se eller 08-584 719 99.

The Jungle - mötesrum by Happy Tammsvik

Herrgårdskonferens i avskildhet

Welcome to The Jungle! För den mindre gruppen som önskar arbeta lite mer avskilt i vacker herrgårdsmiljö har vi i samarbete med neurodesignern, Isabelle Sjövall, skapat en grönskande oas för mänskligt hållbara möten. Här bjuds också egen salong och balkong samt 11 hotellrum.

Info, priser och boka

 

Mälarhallen

Dygnskonferens i avskildhet

Dygnskonferens är vårt ordinarie helpensionspaket som gäller måndag till fredag. Konferens i eget hus eller på egen våning, boende i eget hus samt alla måltider i egen matsal.

Läs mer

 

Flamingo för sex personer i möte

It's all yours - Hyr hela stället

Ett exklusivt erbjudande där ni hyr hela anläggningen i fullständig avskildhet till ett fast pris. I detta paket ingår ALLT under ett dygn för upp till 200 gäster.

Läs mer

Konferenserbjudande på Villa Mälargården i exklusiv avskildhet

Möte i egen villa

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuder vi exklusivitet i egen villa med bland annat egen kock och värdinna, tempererad utomhuspool, bastu, gym, biljardrum och salong.

Läs mer

 

Solstolar på bryggan och ishink flamingo med herrgården i bakgrunden

Happy Summer Party

Come together. Beachvolley, grillbuffé, brasor, musik och dans under stjärnorna eller bara umgås. Bjud in till ett oförglömligt sommarparty vid Mälarens Strand.

Läs mer

 

Konferenslokal

Dagkonferens in privacy

En dagkonferens in privacy passar er som vill mötas i egen byggnad och få era måltider serverade i egen matsal. Tips! Köp till transport och åk i samlad trupp från arbetet och tillbaka.

Läs mer

Happy-Green

Juicebar

Energized by Happy Tammsvik!

Vi har skapat rätt förutsättningar för dig och ditt möte. Vi vet av erfarenhet att mötet dippar i energi efter en tid. Vi vet också hur man kan bli riktigt pigg och skarp igen. Vi har specialiserat oss på goda, nyttiga hälsoshots som vi serverar såväl på frukostbuffén som under ert möte. Färgsprakande små drinkar, fyllda med vitaminer och antioxidanter. Ren energi helt enkelt!

Blanda själv